Playboy - Македонија: Кои девојки би сакале да ги видите во следниот број?

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Никоја друга освен Аделина Тахири и може донекаде Тамара оти само тие имаат тоа што треба за Playboy :)
Naruto мејт, тебе значи треба да те вработат во Playboy, штом толку точно знаеш какви можат да влезат во списанието. Мене повеќе ми личи на „приватна фантазија“.
Башка, Тамара? Тамара...?
Не дај Боже да чита овде, ќе се сликне облечена „ко за у колосеум“, после колективно ќе ја напне државава како она е храбра риба која ги крши табуата у МК, налет...
Сестра и' е таква - те ваков албум снимила, те онаков спот, те гола се сликала... Аман..

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Кога веќе ја спомнавте Аделина, да си ги кажам јас моите фаворитки од албанската музичка сцена

Нора Истрефи

Гента Исмаили

Блеона Черети

И за крај најдобрата, Туна Сејдиу

Член од
16 мај 2011
Мислења
5
Поени од реакции
2
Naruto мејт, тебе значи треба да те вработат во Playboy, штом толку точно знаеш какви можат да влезат во списанието. Мене повеќе ми личи на „приватна фантазија“.
Башка, Тамара? Тамара...?
Не дај Боже да чита овде, ќе се сликне облечена „ко за у колосеум“, после колективно ќе ја напне државава како она е храбра риба која ги крши табуата у МК, налет...
Сестра и' е таква - те ваков албум снимила, те онаков спот, те гола се сликала... Аман..
добро де секој прави грешка,ама сепак мислам дека има подобри атрибути од Kаролина а.к.а Skeleton . A за тоа што ќе почне да зборува за кршење на табуа и слично тоа е неизбежно во државава мора да се пофалат дека се “сликале“ за Playboy

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
добро де секој прави грешка,ама сепак мислам дека има подобри атрибути од Kаролина а.к.а Skeleton . A за тоа што ќе почне да зборува за кршење на табуа и слично тоа е неизбежно во државава мора да се пофалат дека се “сликале“ за Playboy
коментарот за каролина ти е на место...;)
неам ја ништо против да ја видам тамара гола - само што сум убеден дека дури и да се слика за playboy, ќе се слика облечена. после ќе се испофали дека она е храбра риба. сестрите тодевски (особено таа во белград) имаат посебна дарба да се фалат самите себеси и да се дигаат у небо. плус све што прават - никој не правел до тогаш. сериозен и хроничен синдром на измислување топла вода.
тоа ми беше муабетот...

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
коментарот за каролина ти е на место...;)
неам ја ништо против да ја видам тамара гола - само што сум убеден дека дури и да се слика за playboy, ќе се слика облечена. после ќе се испофали дека она е храбра риба. сестрите тодевски (особено таа во белград) имаат посебна дарба да се фалат самите себеси и да се дигаат у небо. плус све што прават - никој не правел до тогаш. сериозен и хроничен синдром на измислување топла вода.
тоа ми беше муабетот...
Значи сакаш да кажиш ако Тамара се соблече за Playboy, повеќе ќе има фалба дека она е модерна женска отколку ние што ќе ја видиме цицката нејзина

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Значи сакаш да кажиш ако Тамара се соблече за Playboy, повеќе ќе има фалба дека она е модерна женска отколку ние што ќе ја видиме цицката нејзина
отприлика, само што не би и' ја виделе ни цицката - можеби деколте и малку повеќе кожа од кога излегува во град...

едит: отидоФме у Офф - ја се извинуем...:cautious:

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Кога веќе ја спомнавте Аделина, да си ги кажам јас моите фаворитки од албанската музичка сцена

Нора Истрефи

Гента Исмаили

Блеона Черети

И за крај најдобрата, Туна Сејдиу
Значи се познава шиптарка од авион!!! Погледни ги какви се као на оние постери по механичарски работилници од пред 30 години ...

Kajgana Shop

На врв Bottom