Playboy - Македонија: Кои девојки би сакале да ги видите во следниот број?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Ае списанието е за мажи, а не за жени, така да кошаркарите... во некое друго списание.

Јас би ја играл и Орхидеја Дукова :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Џабе ке го симнувате септемвриското издание на Playboy. Тотално разочара.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Кај мене на работа е ОК, иако го купив ќе си го симнам и вака (кога веќе проверувам за тебе) :)
Јас се надевав дека ќе има нешто повеќе од Наташа Коцевска :(

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Кај мене на работа е ОК, иако го купив ќе си го симнам и вака (кога веќе проверувам за тебе) :)
Јас се надевав дека ќе има нешто повеќе од Наташа Коцевска :(
Да да ок е, сега се симна и кај мене. Малце споро идеше, ама не е битно. ;)

Член од
18 јули 2011
Мислења
13
Поени од реакции
16
Оваа Хелена Роза уште за на Плејбој е :tapp:. Не да седи дома да си го гледа детето да прави манџа, таа зела се соблекува на телевизија.

И јас не знам што не е јасно зошто Каролина не се соблекла полугола, не гледате дека надвор времето студи ќе и измрзнат градите, брадавиците ќе и се соберат како мушмула.
Разбуди се човече не е 19 век,родила дете и ајде да стави фереџе на главата,Да имаше повеќе како неа а помалку како тебе,одамна ќе бевме во Европа(не мислам поради разголеноста,туку поради широките видици)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Разбуди се човече не е 19 век,родила дете и ајде да стави фереџе на главата,Да имаше повеќе како неа а помалку како тебе,одамна ќе бевме во Европа(не мислам поради разголеноста,туку поради широките видици)
Поради широките брчки на цицките нејзини ќе влезиме во Европа порано не поради широките видици.

Член од
18 јули 2011
Мислења
13
Поени од реакции
16
Натали Грубовиќ,Елена Велеска,Хелена Роза,Маријана,Гавазова,Тамара ТодевскаАделина Тахири и Туна

PMS

карпошова ќерка
Член од
28 септември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
17
па после бројот со нина костова на насловна, и попедерчувањето на голем број мажи ради згадување од женскиот свет, македонскиот плејбој треба да се затвори, зашто се бламираат

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Не е лош новиот број, има што да се чита, а богами и увозна убавина да се гледа :)

Туку... додека жена е главен уредник на машко списание, т’нко работата.

Член од
16 мај 2011
Мислења
5
Поени од реакции
2
Никоја друга освен Аделина Тахири и може донекаде Тамара оти само тие имаат тоа што треба за Playboy :)

Kajgana Shop

На врв Bottom