Последниот Мохиканец
Командат -ај лав ју
- Член од
- 3 февруари 2007
- Мислења
- 294
- Поени од реакции
- 61
јбг .Од мала шала испадна поголема шала,иначе би ја играл Гавазова.
Заеби сега Гавазова, убаво си пиша во првиот пост што сакашјбг .Од мала шала испадна поголема шала,иначе би ја играл Гавазова.
Ама се намести за пеналење... Хахахах..Македонска Кошаркарска Репрезентација нека се сликаСега некако ми е во тренд Пс не ме свакајте погрешно.
Да да ок е, сега се симна и кај мене. Малце споро идеше, ама не е битно.Кај мене на работа е ОК, иако го купив ќе си го симнам и вака (кога веќе проверувам за тебе)
Јас се надевав дека ќе има нешто повеќе од Наташа Коцевска
Разбуди се човече не е 19 век,родила дете и ајде да стави фереџе на главата,Да имаше повеќе како неа а помалку како тебе,одамна ќе бевме во Европа(не мислам поради разголеноста,туку поради широките видици)Оваа Хелена Роза уште за на Плејбој е . Не да седи дома да си го гледа детето да прави манџа, таа зела се соблекува на телевизија.
И јас не знам што не е јасно зошто Каролина не се соблекла полугола, не гледате дека надвор времето студи ќе и измрзнат градите, брадавиците ќе и се соберат како мушмула.
Поради широките брчки на цицките нејзини ќе влезиме во Европа порано не поради широките видици.Разбуди се човече не е 19 век,родила дете и ајде да стави фереџе на главата,Да имаше повеќе како неа а помалку како тебе,одамна ќе бевме во Европа(не мислам поради разголеноста,туку поради широките видици)