ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.744
- Поени од реакции
- 43.914
Ај и на мене торент по ПП само да не е од замунда... Фала однапред!
Е ајде де... прејак го направиле Ван Перси..Се е во ред. Играва рока нема сомнежи. Само еден проблем има, Барселона многу појачана( не разбирам како може да ги споредуваат Ван Перси и Алексис Санчез)
Немора ае, направив акаунт на замунда и се симнува сеа.. Фантастични 0,5% се симнаа за 1 саат... Требаше да чувам нет, бар побрзо ќе се симнеше, вака ќе отиде нет и од Октомври изгледа..Ај и на мене торент по ПП само да не е од замунда... Фала однапред!
АБЕ ОДИ ЛЕГНИ СИ ОД ВАКВИ НЕПИСМЕНИ НИ СТРАДА СВЕТОВ!!!Е ајде де... прејак го направиле Ван Перси..
Ако немаш аналог онда имаш проблем со џестикот т.е. треба да инсталираш драјвер за него поготово ако имаш UCOM контролер. Истото се случува и кај мене, ако не инсталирам драјвер за гејмпадот едно од копчината компиутерот го разбира како НОНСТОП да се држи, во случајов кај тебе ДЕСНИОТ аналог (само ме чудиш што викаш дека нема аналог). Тоа може исто да го сетиш штом поддадеш на било кој играч и тој ако ја одбива топката на иста страна онда ДЕФЕИНИТВНО ти треба драјвер да инстлаираш.Имам проблем со ФИФА ва 12. Кога во игра подавам на играчи, кој и да прими топка и дава фор, т.е. како да се одбиваат топките од нив. Што да подесам за да не ми се одбиваат. Играм со џојстик како за Плек стејшн 1. Со едни стрелки за управување нема аналоген и дигитален управувач.
Имам проблем со ФИФА ва 12. Кога во игра подавам на играчи, кој и да прими топка и дава фор, т.е. како да се одбиваат топките од нив. Што да подесам за да не ми се одбиваат. Играм со џојстик како за Плек стејшн 1. Со едни стрелки за управување нема аналоген и дигитален управувач.
Facepalm...Значи ти вика дека игра со џојстик од РЅ1, т.е. од старите џојстици без аналог, ти му мешаш UCOM >_>.Ако немаш аналог онда имаш проблем со џестикот т.е. треба да инсталираш драјвер за него поготово ако имаш UCOM контролер. Истото се случува и кај мене, ако не инсталирам драјвер за гејмпадот едно од копчината компиутерот го разбира како НОНСТОП да се држи, во случајов кај тебе ДЕСНИОТ аналог (само ме чудиш што викаш дека нема аналог). Тоа може исто да го сетиш штом поддадеш на било кој играч и тој ако ја одбива топката на иста страна онда ДЕФЕИНИТВНО ти треба драјвер да инстлаираш.
Hey man, I think your sarcasm is broken.АБЕ ОДИ ЛЕГНИ СИ ОД ВАКВИ НЕПИСМЕНИ НИ СТРАДА СВЕТОВ!!!
uummaaddbbrroo??АБЕ ОДИ ЛЕГНИ СИ ОД ВАКВИ НЕПИСМЕНИ НИ СТРАДА СВЕТОВ!!!
Совет - Купи си друг џојстик, не UCOM, пошто на секој џојстик десниот аналог не работи, така да не е до твојот џојстик, до сите еСе е убаво али рачкава ми заебава нешто. UCOM рачка, се работи убаво освен десниот аналог. Неможам да го користам, не реагира ич. А кога го стискаш десниот аналог реагира? Совет некој.
Али брат на фифа 11 ми работеше истиот , викаш сеа ако купам пак онака некој што не е компатибилен на фифа 12 нема да ми работи?Совет - Купи си друг џојстик, не UCOM, пошто на секој џојстик десниот аналог не работи, така да не е до твојот џојстик, до сите е