FIFA 12

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Ај и на мене торент по ПП само да не е од замунда... Фала однапред!

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Се е во ред. Играва рока нема сомнежи. Само еден проблем има, Барселона многу појачана( не разбирам како може да ги споредуваат Ван Перси и Алексис Санчез)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Се е во ред. Играва рока нема сомнежи. Само еден проблем има, Барселона многу појачана( не разбирам како може да ги споредуваат Ван Перси и Алексис Санчез)
Е ајде де... прејак го направиле Ван Перси..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Ај и на мене торент по ПП само да не е од замунда... Фала однапред!
Немора ае, направив акаунт на замунда и се симнува сеа.. Фантастични 0,5% се симнаа за 1 саат... Требаше да чувам нет, бар побрзо ќе се симнеше, вака ќе отиде нет и од Октомври изгледа..

Richie_81mk

United 4life
Член од
4 март 2010
Мислења
173
Поени од реакции
3
Имам проблем со ФИФА ва 12. Кога во игра подавам на играчи, кој и да прими топка и дава фор, т.е. како да се одбиваат топките од нив. Што да подесам за да не ми се одбиваат. Играм со џојстик како за Плек стејшн 1. Со едни стрелки за управување нема аналоген и дигитален управувач.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Имам проблем со ФИФА ва 12. Кога во игра подавам на играчи, кој и да прими топка и дава фор, т.е. како да се одбиваат топките од нив. Што да подесам за да не ми се одбиваат. Играм со џојстик како за Плек стејшн 1. Со едни стрелки за управување нема аналоген и дигитален управувач.
Ако немаш аналог онда имаш проблем со џестикот т.е. треба да инсталираш драјвер за него поготово ако имаш UCOM контролер. Истото се случува и кај мене, ако не инсталирам драјвер за гејмпадот едно од копчината компиутерот го разбира како НОНСТОП да се држи, во случајов кај тебе ДЕСНИОТ аналог (само ме чудиш што викаш дека нема аналог). Тоа може исто да го сетиш штом поддадеш на било кој играч и тој ако ја одбива топката на иста страна онда ДЕФЕИНИТВНО ти треба драјвер да инстлаираш.

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Ако немаш аналог онда имаш проблем со џестикот т.е. треба да инсталираш драјвер за него поготово ако имаш UCOM контролер. Истото се случува и кај мене, ако не инсталирам драјвер за гејмпадот едно од копчината компиутерот го разбира како НОНСТОП да се држи, во случајов кај тебе ДЕСНИОТ аналог (само ме чудиш што викаш дека нема аналог). Тоа може исто да го сетиш штом поддадеш на било кој играч и тој ако ја одбива топката на иста страна онда ДЕФЕИНИТВНО ти треба драјвер да инстлаираш.
Facepalm...Значи ти вика дека игра со џојстик од РЅ1, т.е. од старите џојстици без аналог, ти му мешаш UCOM >_>.

Во контролите намести си Left Stick од аналогот да ти биде на стрелките, пошо вака по default ти мапира Right Stick и затоа дава фор.
АБЕ ОДИ ЛЕГНИ СИ ОД ВАКВИ НЕПИСМЕНИ НИ СТРАДА СВЕТОВ!!!
Hey man, I think your sarcasm is broken.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Дечки, може звучи глупо али се трга тоа да не ми бара конекција со интернет на почетокот? Фала. :kesa:

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Се е убаво али рачкава ми заебава нешто. UCOM рачка, се работи убаво освен десниот аналог. Неможам да го користам, не реагира ич. А кога го стискаш десниот аналог реагира? Совет некој.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
ја инсталирав играта направив крак се и нејке да се пушти ми вика FifaCrashDump...
помош?

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Линкче по ПП да ја симнам од некој торент(проверен)
Благодарам:)

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Се е убаво али рачкава ми заебава нешто. UCOM рачка, се работи убаво освен десниот аналог. Неможам да го користам, не реагира ич. А кога го стискаш десниот аналог реагира? Совет некој.
Совет - Купи си друг џојстик, не UCOM, пошто на секој џојстик десниот аналог не работи, така да не е до твојот џојстик, до сите е :D

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Совет - Купи си друг џојстик, не UCOM, пошто на секој џојстик десниот аналог не работи, така да не е до твојот џојстик, до сите е :D
Али брат на фифа 11 ми работеше истиот , викаш сеа ако купам пак онака некој што не е компатибилен на фифа 12 нема да ми работи?

Kajgana Shop

На врв Bottom