Единствена моја импресија од вчерашниот натпревар е дека Рио и Џонс се лош тандем за во одбрана , а Евра е далеееееееееееееку од потребната форма и редно е да му се створи конкуренција со форсирање лево на Фабио во наредниот период.
И нетуку се карајте и нетуку делејте !
Секој си има право на сопствено мислење тука на форумов, јас можам да не се сложам со тоа мислење но со целиот свој интегритет ќе го бранам вашето право да го кажете !!!
Сите различно ги доживуваме натпреварите , ова е фудбал има емоции, страст, радување и плачење , не коментираме пикадо натпревар ебаго!
Јас на пример дур го гледав натпреварот им пцуев мајки шајќи на цела одбрана пошто вчера изиграа неспособно ич.
Ај јас шо не ме слушаат од тука, ами Фергусон господ знет шо им имаат правено после натпревар...ќе ги видите како бајчина од утре на тренинг.
Али зато си се воздржав од коментирање веднаш после натпревар и еве денеска со чиста глава си пишам пост !
Вчера не изигравме на ниво , не уживавме во фудбалот ...тоа е лошо...
....а добро е што сеа е почеток на сезона па убаво ќе дојде да малце им мани Фергусон третман да не се умислуваат нашите играчи дека се нешто поспособни од противничките 11мина и дека треба желбата што Базел ја покажа во сите 90 минути , а ние ја покажавме во последните 7-8 минути (заедно со продолженијата)да ни биде присутна во текот на целиот натпревар.
Синоќа видовме еден тим - Базел кој докаже дека со огромна пожртвуваност и срце може да се игра против секој ривал фаворит во најмала рака рамноправно!
Поздрав и останете UNITED !!!!