Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако размислам подобро, и Кико Македа стана кога решаваше во последни минутиmichael owen stanapo utakmicata so city

тоа е и мојата поента, овде мислат дека колку помалку критикуваш и колку повеќе величиш тоа те прави добар навивач! незнам дали станува збор за нарушен систем на навивачки и морални вредности, многу е жално млад човек да незнае како треба да признае нешто.... жално и трагично!Едит: И многу е глупо да не може човек да се изнервира и да каже нешто лошо за некој играч! Одма без размислување ги навредувате како тие не биле верни навивачи! А ако во СЕКОЈ случај, во СЕКОЈА ситуација и за СЕКОЈ играч на Манчестер зборувате само добро без критики и како да се Богови, мислете дека тоа ве прави перфектни навивачи на тимот ?? Не ме луѓе, помижаво е така... Ако стварно излезе дека требало да се збори лошо никому ништо, а ако излезе на добро, ќе биде ВИ КАЖАВ ЈАС ... Мизерии...
Ако размислам подобро, и Кико Македа стана кога решаваше во последни минути
--- надополнето: Sep 28, 2011 11:44 AM ---
тоа е и мојата поента, овде мислат дека колку помалку критикуваш и колку повеќе величиш тоа те прави добар навивач! незнам дали станува збор за нарушен систем на навивачки и морални вредности, многу е жално млад човек да незнае како треба да признае нешто.... жално и трагично!

Дојде време да си земам слобода да речам ,,дојде време да се радуваме на нерешено дома со Базел" не дека јас се радувам туку тоа беа радосни извици коментирани на 2 страни од форумот и да се почувствувам како предавник, уствари не, плачко што сум рекол тоа, пази само што сум согледал битен фактЕте тоа !!! Го читам форумов одааамна многу редовно.. Првин ме нервираа дечиштата што пишуваа само глупости да листаш саат време после.. Ама ај викам ќе се научат со време, само повеќе ѓаволи да има... Ама ова е веќе премногу.. Застанале некои два-тројца и ќе ми солат памет на мене или на некој друг и никогаш нема да признае дека некој не е доволно добар во некој момент ! Ме потсеќате на некои од инатливите навивачи на другите клубови што не може ништо да му се докаже ..![]()
! Дали лесна ќе беше групава бе?![]()

ок јасно е дека секој навивач на форумов сака да се докаже дека најверен дека ги следи од поодамна и итн али луѓе ова стана смешно толку од мене за таа глупост послдниве денови на форумов туку вака да се вратам на тематама дај после ќе викате напнат сум дај види погоре Апокалипто веќе го постираше тоа или те мрзеше да го провериш? Или ај само да се набилда некој пост

Chicaritoма дај после ќе викате напнат сум дај види погоре Апокалипто веќе го постираше тоа или те мрзеше да го провериш? Или ај само да се набилда некој пост
Иначе знае некој кој е малиов?
![]()