PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
А па што е финтава со шутов никако брз убитачен шут нема ?

Абе не е темава фифа vs. пес ама ај ке ти одговорам.
За брз и убитачен шут фифата ИМА, но за разлика од песот кој во СЕКОЈА положба и позиција можеш да шутнеш што НЕ Е реално кај фифата тоа го нема, мораш да имаш поволна и добра позиција, па онда ТОГАШ можеш да го направиш ова што го сакаш. Го играв песот и страшно не ми се свиѓа што од нигде-никаде можеш да шутниш и гол да даеш :) значи од моето играње, моето мислење за песот е 50-50. Али добро е тоа што за разлика од предходните игри оваа година колку-толку ми се подобри мислењето за песот (се разбира на позотивно) зошто гледам за некои работи се потрудиле колку-толку.
Ама нема везе, за препукувања, докажувања и факти во врска со фифата и песот, може да се отвори тема фифа vs. пес :D
Позз.

Абе не е темава фифа vs. пес ама ај ке ти одговорам.
За брз и убитачен шут фифата ИМА, но за разлика од песот кој во СЕКОЈА положба и позиција можеш да шутнеш што НЕ Е реално кај фифата тоа го нема, мораш да имаш поволна и добра позиција, па онда ТОГАШ можеш да го направиш ова што го сакаш. Го играв песот и страшно не ми се свиѓа што од нигде-никаде можеш да шутниш и гол да даеш :) значи од моето играње, моето мислење за песот е 50-50. Али добро е тоа што за разлика од предходните игри оваа година колку-толку ми се подобри мислењето за песот (се разбира на позотивно) зошто гледам за некои работи се потрудиле колку-толку.
Ама нема везе, за препукувања, докажувања и факти во врска со фифата и песот, може да се отвори тема фифа vs. пес :D
Позз.
Абе ја никако не добијам брз шут тоа е финтата не позицијата убоо со залет све и пак нема шут асален

Не добиваш брз шут, затоа што си навикнат на ПЕС 2011, каде што требаше ептен малце да задржиш и добиваш висок, силен шут. Тука треба малце повеќе, што е пореално :)
Затоа секоја топка ти оди по земја :D

Не добиваш брз шут, затоа што си навикнат на ПЕС 2011, каде што требаше ептен малце да задржиш и добиваш висок, силен шут. Тука треба малце повеќе, што е пореално :)
Затоа секоја топка ти оди по земја :D

море не иде по земја иде и у воздух ал нема брзина топката

На замунда има PES REPACK ако некој го има пробано нека ми каже дали е добра да знам дали да го симнува оти и така сум слаб со нет па да не трошам џабе

На замунда има PES REPACK ако некој го има пробано нека ми каже дали е добра да знам дали да го симнува оти и така сум слаб со нет па да не трошам џабе
Испробано добра е !

Држиш брзина кога шутираш?

:D
Незнам како да ти одговорам, најверојатно ке мора во живо да видеш :)
Искрено кога играм со Манчестер стилот на игра ми е од далеку да шутирам со Руни. Незнам дали ке ми веруваш, ама Руни, Нани и Хернандез БОМБИ ги шутираат, сварно не ми е јасно како не можеш моќен шут да извадиш. Ке снимам клипче и ке постирам на youtube, се надевам ке ти биде од корист :)

Јас не можам до шанса за шут да дојдам овие се загрижиле оти не можеле силно да шутнат :pos:

Што ме цитираш мене? Не сум јас тој, што не знае да шутира.

На заливот имаш рип од 3 гига, проверен.

Онда извини, не видов добро. :)
Да не го цитирам ке си виде тој што беше тоа наменето за него :)
Држам и брзина нормално и конечно пред малце извадив 1 асален шут :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom