FIFA 12

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Кај мене се е во ред.Не сецка воопшто.Ја играм на просечен компјутер

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Нема што повеќе да се кажува!!!! Оваа ќе биде најдобрата фифа до сега. Мислам дека на ПЕС му доаѓа крајот некако.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Изгледа добро, ама треба да ја напраат ФИФА-та да биде иста како НБА.
100 пати е боље НБА во секој поглед, него ФИФА-ва.
Движењата се многу пореални во НБА него во ФИФА(знам дека се 2 сосема различни игри, но сепак....).
Графиката е боље во НБА,
Т.е. буквално се е подобро.:)

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Изгледа добро, ама треба да ја напраат ФИФА-та да биде иста како НБА.
100 пати е боље НБА во секој поглед, него ФИФА-ва.
Движењата се многу пореални во НБА него во ФИФА(знам дека се 2 сосема различни игри, но сепак....).
Графиката е боље во НБА,
Т.е. буквално се е подобро.:)
Изгледа треба 2k да ја земе ФИФАва.Само тие знаат да направат игра.Откако го превзедоа НБА серијалот на мене нема подобра спортска игра од НБА.
2к се надминаа себеси.Ако ЕА малку им се приближи со ФИФАва ке го заеби ПЕСот.И нека пазат шо прават порано НБА тие ра држеа и тиње беше 2к ја препорорди.

A

Auditore

Гостин
Значи гличовите со импакт енџинот остануваат.
Ќе видиме што ќе излезе, чекам финална верзија и на ПЕС па да правам компарација и да се одлучам дефинитивно.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Абе седи 9.5 и дале, најреално и најненавивачки PES е подобар многу од FIFA во однос на gameplay, FIFA ја има предноста кога станува збор за Лиценци ама PES има модери што ја довршуваат работата. Очекувам PES да има барем 9.0 ако не и иста отценка, оти никогаш нема да иам подобра отценка од FIFA, БИРОКРАТИЈА!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Симнуваш клон двд
Копираш се што е во game фолдерот освене fifa.exe во game фолдерот на демото
Ги имаш сите тимови за exhibition
??????
Profit

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Симнуваш клон двд
Копираш се што е во game фолдерот освене fifa.exe во game фолдерот на демото
Ги имаш сите тимови за exhibition
??????
Profit
da fuck?

не те разбирам?
Погуглав малце и најдов дека е испаднато FIFA 12 CLONE DVD, можеш да играш exhibition со сите тимови, а за кариер моуд ќе почекаш крак..

Член од
7 август 2011
Мислења
4.952
Поени од реакции
15.127
а ке може да се игра преку game ranger или не ?? пошо негде пишуваше дека немало да може.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
леле кој кур бе. А со пач некој нема да може да се среди тоа ?? Ако не може ја не ја купувам :)
Не се знае дали ќе се среди, да почекаме да излезе па ќе видиме што како... Битно 100% е сигурно дека играта нема да има LAN функција, што значи дека нема да се игра на GR и слично...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Абе од ЕА најавуваат дека ке нема ЛАН бидејки фифа 12 е изедначена со конзолите, ваму моментално од кај што ја симнувам па пишува дека има ЛАН и кизне како е. Ке видиме од кога ке излезе. Иначе има некој пробано клон-двд+демо како функционира? Сменат е гејмплејот или само тимовите во егзебишн ги има?

Kajgana Shop

На врв Bottom