spored moe misleenjee ako nekoj musllimann se odnesuvaa kako ovoj sto pisuvaal sekakvi glupavi i navredlivi zborovi odma bi se baniraal ,,,,,,,
baram od vas da se baniraa ovoj ili da dobiee opomenaaa,,, zarem nee takaa najrealnooo.. vi blagodaraam pozdrav.
Miki1976 напиша:
↑
Aiii ja znaev deka Islamot e najzatucanata religija sto postoi, ama ti bre devojko go nadminuvas i toa. Za tebe treba da s eotvori frakcija u Islamot.
Se dodeka nosis samija na glavata, se dodeka ne se znae koj kogo ebe u vasite familii vie ne ste nisto poveke od PLEMENSKA ZAEDNICA.
Ako si edna od tie retkite sto stignala do sesto oddelenie, bravo me "vcudoneviduvas". No so seto ova sto go prasuvas go pobivas i toa sesto oddelenie.
Zosto prasuvas hristijanski vernici za nesto sto odnapred sakas da go otfrlis?
Prasaj me mene, prasaj gi ateistite i kje dobies odgovor WHO IS THE FUCKING ALAH?
--- надополнето: вчера во 20:31 ---
Kako be tuzno prijatele, oni uzivaat vo toa.
Za niv e sosema relevantno da bides predmet na mazzot, da bides pod nego itn...
--- надополнето: вчера во 20:38 ---
Devojko tvoeto (vaseto) ne e vera bre. Vaseto e fanatizam vo koj sekoj den svrsavate na rikanjeto na odzata od minareto.
Moram da priznaam ima i cesni isklucoci i kaj muslimanite, ama istite tie ne se klanjaat 5 puti dnevno i idat u dzamija samo zaradi drugite ne im prerecat.
Mnogumina se plasat da se deklariraat kako ateisti samo zaradi eventualnite problemi od idiotskite radikalni muslimanski fanatici.
Mozes kolku sakas da raskazuvas prikazni, nisto nema da go pobie faktot deka radikalniot islam e najgolemoto zlo na planetava.
Gledam si pisala si citala Kuran, Biblija, a to averojatno i drugite od vasata religija og pravat.
BIG FAIL MUSLIM GIRL - Citaj knigi, ama naucni, i razmisluvaj so svoja glava.