До и Од модераторот на подфорум Религија

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Jas prasa vo "Do i od moderatorite" Neise,ne e bitno. Samo prasav,da si ja znam kade mi e greskata. Opomena nikakva ne sum dobil samo nekolku nedeli bev baniran bez nikakva pricina i opomena.

идиоте..........................................
ти си последниот доказ дека сме настанале од мајмунии
мислам дека за вакви навреди имаше банови предупредувања
--- надополнето: 15 април 2012 во 17:07 ---
овој и овој сумљам дека се на исти​

мислам дека за вакви навреди имаше банови предупредувања
другар со дупли профил, јас сто пати спомнав дека не е стара милијарди туку дека е помлада. толку

ти прв ме обвини за работа што не е точна...како и претходните коментари каде што тврдиш дека сите со нов профил се стари форумџии...

овој и овој сумљам дека се на исти​
А како ќе биде online на двата профили истовремено? Или може мислиш дека за тебе специјално купил уште еден компјутер и си ставил уште една интернет конекција? :)

А како ќе биде online на двата профили истовремено? Или може мислиш дека за тебе специјално купил уште еден компјутер и си ставил уште една интернет конекција? :)
не е онлајн на двата, еден укл ипа друг. И нема потреба да одговараш на ннепоставени прашања. или можеби овој ти е другар па ќе нема со кој пес да играш
--- надополнето: 15 април 2012 во 17:15 ---
ти прв ме обвини за работа што не е точна...како и претходните коментари каде што тврдиш дека сите со нов профил се стари форумџии...
не те нареков идиот, него другар;)

не е онлајн на двата, еден укл ипа друг. И нема потреба да одговараш на ннепоставени прашања. или можеби овој ти е другар па ќе нема со кој пес да играш
ова на некој ја покажува твојата неможност да ги докажеш своите аргументи.
Секој еволуционист верува дека луѓето се настанати од мајмуни, и тоа не е навреда.
А идиоти се луѓе со IQ pomalo od 80. Јас лично верувам дека твојата интелигенција е помала од 80...можеби не сум во право...ама не гледам како тоа е навреда...
--- надополнето: 15 април 2012 во 17:18 ---
не те нареков идиот, него другар;)

не е важно, како што ти имаш право да основаш претпоставки не базирани на факти дека сум стар форумџија, и ја иам право да основам претпоставки не базирани на факти за твојата интелигенција помала од 80...

ова на некој ја покажува твојата неможност да ги докажеш своите аргументи.
Секој еволуционист верува дека луѓето се настанати од мајмуни, и тоа не е навреда.
А идиоти се луѓе со IQ pomalo od 80. Јас лично верувам дека твојата интелигенција е помала од 80...можеби не сум во право...ама не гледам како тоа е навреда...
--- надополнето: 15 април 2012 во 17:18 ---

не е важно како што ти имаш право да основаш претпоставки не базирани на факти дека сум стар форумџија, и ја иам право да основам претпоставки не базирани на факти за твојата интелигенција помала од 80...
ако не си крив што се вадиш, Идиот е личност која не го владее говорот како средство за општење со луѓето, односно не употребува говор, не го разбира и се смета дека општото ниво на развој кое го постигнал е приближно како на двегодишно дете.
Ете ти ја деф. за идиот. па според ова ти ме навреди. Затоа има кој да среди ги молам модераорите

ако не си крив што се вадиш, Идиот е личност која не го владее говорот како средство за општење со луѓето, односно не употребува говор, не го разбира и се смета дека општото ниво на развој кое го постигнал е приближно како на двегодишно дете.
Ете ти ја деф. за идиот. па според ова ти ме навреди. Затоа има кој да среди ги молам модераорите

сеа видов идиот е под 20. за под 80 негдека викаат Borderline deficiency.
А форумџија кој користи дупли профил подразбира човек кој веќе има стар профил и прави нов од лични поводи, што мене ме навредува пошто не е така.

сеа видов идиот е под 20. за под 80 негдека викаат Borderline deficiency.
А форумџија кој користи дупли профил подразбира човек кој веќе има стар профил и прави нов од лични поводи, што мене ме навредува пошто не е така.
zna;i 99 posto od misenjata ti se na tema ateizam,
--- надополнето: 15 април 2012 во 17:31 ---
модерторите имаат начин и ќе го испитаат тоа, нема дискусија повеќе

zna;i 99 posto od misenjata ti se na tema ateizam,

разгледај и други теми во кои коментирам.....и тоа одма сега во мислења и коментирања а во темата индијанци мислам и дека дебатираме со ставрогин со различни ставови......Лесно може да се провери ајпи адресата така што обвиненијата ти немаат основа и секако админите можат одма да си проверат тоа.... Како и да е идиоте ми е чест израз кој го употребувам кога ќе се изнервирам...така да можда не е соодветен за дебатирање...али навика....не мора одма да се навредиш, и на другари така им викам кога ќе се изнервирам:). И да се поправам Сабазиј бил тоа, не Ставрогин, на темата Индијанци, глеаш дури им ги мешам имињата :D

И нема потреба да одговараш на ннепоставени прашања. или можеби овој ти е другар па ќе нема со кој пес да играш
Ова е форум, а на форум секој има право да каже мислење, затоа не ми кажувај каква потреба имам а каква немам ок?
Двата профила кој ги посочи, беа онлајн истовремено. Тоа може многу лесно да се провери преку опцијата "Активност" на секој профил, доколку пристапот не е ограничен со прилагодувања за приватност!
Ако на профилот не стои онлајн, тоа незначи дека членот не е онлајн, затоа што постои опција тоа известување да се сокрие. Јас проверив кај двата члена, и видов дека и двајцата се активни истовремено, што значи дека или еден човек користи две интернет конекции, или дека се работи за два различни профили.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom