До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Леле пичко тргна да плачеш ? А пичко ? Марама ела да ти дам да се забришеш. Мојот пост е поради твоите провокации целиов ден на сметка на муслиманките.
Mnogu si silen na forum, silata ne si ja znaes...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ве опоменав. Банирани сте двајцата до петок.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Наздравје нека им е. Заслужи Заратустра :)

F

Frankie Yale

Гостин
Aj nekoj moderator neka ja iscisti temata prasanja za islam od postovi so kopirana sodrzina.

Edit: Momentalno se vodi zestoka bitka koj ke pastira pogolem tekst, koj ke bide pobednikot naskoro ke doznaeme.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Бидејќи јас и уште еден член сме обвинети од страна на Soul-of-Space дека сме една личност која користи два профили, може ли вие да реагирате и да посочите дека таа клевета е невистинита?
Дали за лажно клеветење нема санкции на овој форум?
http://forum.kajgana.com/threads/Прашања-за-Исламот-ii.43533/page-71#post-4192457

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Може малку да ги смирите страстите помеѓу одредени членови во темата ‘Прашања за атеистите‘?
Место дискусии и аргументи, се користат лични навреди, се тркаат кој повеќе ќе го омаловажи другиот.

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
Ако може да се банираат од темава одредени члено кои на секоја тема спамуваат и одговараат кај што не им е местото со глупости пример : овде

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243
spored moe misleenjee ako nekoj musllimann se odnesuvaa kako ovoj sto pisuvaal sekakvi glupavi i navredlivi zborovi odma bi se baniraal ,,,,,,,

baram od vas da se baniraa ovoj ili da dobiee opomenaaa,,, zarem nee takaa najrealnooo.. vi blagodaraam pozdrav.

Miki1976 напиша:
Aiii ja znaev deka Islamot e najzatucanata religija sto postoi, ama ti bre devojko go nadminuvas i toa. Za tebe treba da s eotvori frakcija u Islamot.​

Se dodeka nosis samija na glavata, se dodeka ne se znae koj kogo ebe u vasite familii vie ne ste nisto poveke od PLEMENSKA ZAEDNICA.

Ako si edna od tie retkite sto stignala do sesto oddelenie, bravo me "vcudoneviduvas". No so seto ova sto go prasuvas go pobivas i toa sesto oddelenie.​

Zosto prasuvas hristijanski vernici za nesto sto odnapred sakas da go otfrlis?​

Prasaj me mene, prasaj gi ateistite i kje dobies odgovor WHO IS THE FUCKING ALAH?​
--- надополнето: вчера во 20:31 ---

Kako be tuzno prijatele, oni uzivaat vo toa.:P

Za niv e sosema relevantno da bides predmet na mazzot, da bides pod nego itn...​
--- надополнето: вчера во 20:38 ---

Devojko tvoeto (vaseto) ne e vera bre. Vaseto e fanatizam vo koj sekoj den svrsavate na rikanjeto na odzata od minareto.

Moram da priznaam ima i cesni isklucoci i kaj muslimanite, ama istite tie ne se klanjaat 5 puti dnevno i idat u dzamija samo zaradi drugite ne im prerecat.​

Mnogumina se plasat da se deklariraat kako ateisti samo zaradi eventualnite problemi od idiotskite radikalni muslimanski fanatici.​

Mozes kolku sakas da raskazuvas prikazni, nisto nema da go pobie faktot deka radikalniot islam e najgolemoto zlo na planetava.​

Gledam si pisala si citala Kuran, Biblija, a to averojatno i drugite od vasata religija og pravat.​
BIG FAIL MUSLIM GIRL - Citaj knigi, ama naucni, i razmisluvaj so svoja glava.​

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Еден куп офтопици избришав,
Ова нека биде групна опомена до оние на кои мислењата им фалат посебно во темите Прашања за Христијаните и Прашања за Исламот (баш на тие теми си има правила како треба да се одвива „дискусијата“, Прашање-Одговор)
Треба да сум робот за да постигнам да опоменувам на овој подфорум, па затоа оваа опомена нека важи за сите.
Офтопиците и континуираните тролања по темите ќе се санкционираат со банови.

Пријатен престој

G

galaxy

Гостин
Еден куп офтопици избришав,
Ова нека биде групна опомена до оние на кои мислењата им фалат посебно во темите Прашања за Христијаните и Прашања за Исламот (баш на тие теми си има правила како треба да се одвива „дискусијата“, Прашање-Одговор)
Треба да сум робот за да постигнам да опоменувам на овој подфорум, па затоа оваа опомена нека важи за сите.
Офтопиците и континуираните тролања по темите ќе се санкционираат со банови.

Пријатен престој
Сакам обаснување зошто има избришано мои мислења. Сметам дека не беа офтопик.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Сакам обаснување зошто има избришано мои мислења. Сметам дека не беа офтопик.
Ти може сметаш дека не беа ама јас сметам дека беа офтопик.

ПС: Го прочита првиот пост у темата? Правилата?

factotum

конвертит
Член од
3 јануари 2012
Мислења
121
Поени од реакции
38
Зошто ми беше затворена темата? Нели имаме право да ги критикуваме најзастапените религии и да отвараме теми други - помалку познати?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Зошто ми беше затворена темата? Нели имаме право да ги критикуваме најзастапените религии и да отвараме теми други - помалку познати?

Има доволно теми каде можеш да ги критикуваш најзастапените.
А да отвораш нови теми за помалку познати религии можеш во секое време. Но да отвораш содржајни теми, а не безвезален пост за некоја твоја моментална мисла што ти прелетала, тоа не е тема.

За таоизам има една постара тема за која нема некаква заинтересираност, па не би било лошо таму да се надоврзеш ако имаш некои познавања и желба за дискусија.
За останатите можеш слободно да отвориш нови теми.

Kajgana Shop

На врв Bottom