„Излези момче..." влезе во грчкиот парламент

Па добро бре брат.. ама спорт си е спорт.. остај тоа политиката на страна од спортот.. каква врска има ракометот и кошарката (па и било кој друг спорт) со „нашата издржливост и непокор“, па ако е така, колку успеси сме имале претходно и во индивидуален а и колективен спорт. .. биди сигурен дека не сме апсолутни анонимуси пред очите на странциве... не знам зашо така ги ставате работите на кантар.. пример, си се запрашал ли ти колку држави има во африка, или јужна америка, азија или шо знам еве бре северна америка, знаеш нешо за нив , колку знаеш? Дали тоа ти е важно на крај краева? А веруј дека знаеш околку колку шо ти е потребно, и тоа ти е сосема доволно (на одреден начин нели)//..
Абе нема врска тоа, ама правиме врева по европа- тоа ми се свиѓа!! Плус си славиме како сакаме...
И уште нешто- со самото тоа што ние имаме тема за реакциите во ГЕЈСКИОТ ПАРЛАМЕНТ ние им правиме кеф. Толку од мене -напуштам тема и ич не ги ебам ЦИГАНИВЕ ОД ЈУГОТ!!

Абе нема врска тоа, ама правиме врева по европа- тоа ми се свиѓа!! Плус си славиме како сакаме...
И уште нешто- со самото тоа што ние имаме тема за реакциите во ГЕЈСКИОТ ПАРЛАМЕНТ ние им правиме кеф. Толку од мене -напуштам тема и ич не ги ебам ЦИГАНИВЕ ОД ЈУГОТ!!

Е за ова алал да ти е, ме изнасмеа брат.. сериозно.. не ме сфаќај погрешно али не те потценувам! хахаххах закон!

+Мотивација да ги измаваме педериве во Ракомет.

Еве еден ремикс од еден мој школски во врска со пола наслов на темата :P

нека не јадат многу гомна да не слушнат германците како пееа они на границите и на штрајковите.. за да ве потсетам песната одеше некако вака - не должиме ништо не должиме никому ништо нема да вратиме!
нека не серат и нека си гледаат тоа економијата што им „цвета“ моментално.

П.С симни се момче право од тараса и патот накај грчкиот парламент!

Пф, се осеќале навредени од „наше ќе биде и Солунско поле“ .
Незнам кај нив како се навива, „цивилизирано, европски и културно“, ама кај нас се за мотивација. Имаме и политичко некоректни фрази, како на пример „Чиста Македонија“ , па не гледам малцинствата да се бунат дека се протерани.

+Мотивација да ги измаваме педериве во Ракомет.
Ако го зголемат бројот на репрезентации ,ќе ги измаваме секако.За ракомет се бетер и од кошарка :D

Темава повеќе за ЧДА е, па да падне поквалитетен ремет. :) Нека продолжат да плачат само.

Јас не ја знам песната, ама горе некој напишал лирика, па ја прочитав.
Сега да ви дојде некој на утакмица и да ви пее за тоа како западна македонија ке биде велика албанија или слично незнам дали тоа ке го чуствувате како спорт или како штознам.. закана.

Сега да ви дојде некој на утакмица и да ви пее за тоа како западна македонија ке биде велика албанија или слично незнам дали тоа ке го чуствувате како спорт или како штознам.. закана.
Можда пееле и така...кој ги разбрал...
Имат и доста песни шо се балади ,ама немат 2% врска со вистински настани.

a za ova sto celo vreme se pusta na mtv 2
mislis na ova pogore

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom