W
WildChild
Гостин
Ахахахахахахаах, овие Гејциве, не се нормални!
Се што е Македонско им смета!
Еден ден и самите ќе се замразат

Се што е Македонско им смета!

Еден ден и самите ќе се замразат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
snip
Сега Секлуовска и компанија слават.
Излези момче на тераса јас прв пат ја слушам толку често кога игра репрезентацијата (да не речам ја немам слушнато порано) , освен од навивачите на Шкендија , Слога , Башкими ... кои ја пееја на друга верзија.
Не, доволно е само права да им се дадат на Македонците во Егејска Македонија... за жал тоа е не возможно па гејовите од југ не ни оставаат друга опција освен борбата да биде територијална, нели тие стравуваа од територијални претензии кога никој не ни помислуваше да ја напаѓа воедно ниту пак имаше сили за такво нешто. Значи самите си се виновни што го проширија проблемот. Бугарите се слична приказна, што мислиш за џабе ли висат 24/7 на македонски форуми? Со Србија и Албанија немаме некои посериозни проблеми и во име на мирот сме спремни да замижеме за една педа земја, но не забораваме ??????????.
Ти мислам дека ке се посереш и пред да полетаат!!![]()
izvini ama koga nekoj tolku mnogu ke rasturi i ke raskusuri ., teshko deka nekoj za tolku kratko vreme mozhe da stori i popravi neshto ., a toa shto vo 90-te nekoi go prodadoa imeto .,.... e toa sega nekoj da go isprava .,Па ајде де опрај ја работата...