Во кои држави сте патувале?

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Грција, Турција, Бугарија, Србија, Црна Гора, Унгарија, Словачка, Чешка, Австрија, Германија, Холандија. Морам да признаам, Чешка ми остави најголем впечаток, прекрасна земја, не само Прага.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дали некој бил и да сподели искуства во Јужна Америка? (било која држава)

S

Shellshock nam67

Гостин
Грција, Турција, Бугарија, Србија, Црна Гора, Унгарија, Словачка, Чешка, Австрија, Германија, Холандија. Морам да признаам, Чешка ми остави најголем впечаток, прекрасна земја, не само Прага.
e i mene mi e zelba za praga daj opsi nesto pokokretno za tamu :)

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Со еден збор е совршено. Јас лично сум опседната со архитектурата од доцниот 18-ти и 19ти век а во Прага го наоѓаш токму тоа. Неоготската црква заедно со плоштадот е главна атракција, и тука се наоѓа една од најстарите продавници на Сваровски, зачувана во својот автентичен стил . . Најомилената глетка е кога се влегува во градот возејќи се на еден мост, а под мостот е целата Прага и глетката е бесценета :)
--- надополнето: Sep 23, 2011 6:30 PM ---
Со еден збор е совршено. Јас лично сум опседната со архитектурата од доцниот 18-ти и 19ти век а во Прага го наоѓаш токму тоа. Неоготската црква заедно со плоштадот е главна атракција, и тука се наоѓа една од најстарите продавници на Сваровски, зачувана во својот автентичен стил . . Најомилената глетка е кога се влегува во градот возејќи се на еден мост, а под мостот е целата Прага и глетката е бесценета :)

S

Shellshock nam67

Гостин
--- надополнето: Sep 23, 2011 6:30 PM ---

dobro toa se e fino ama me interesira patot kako e kolku vreme i so koja agencija bese a kaj i da e planiram da odam tamu i belorusija kiev i moskava se nadevam :)
--- надополнето: Sep 23, 2011 7:29 PM ---
Пражанките...
pre bi makedonkite najubavi se nasite :)

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Бугарија
Хрватска
Србија
Грција
Белорусија
Унгарија
Германија

Член од
14 април 2006
Мислења
116
Поени од реакции
43
Германија Бугарија Хрватска Србија Грција Словачка и се надевам следново лето Шпанија

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Србија, Црна Гора, Австрија, Унгарија, Италија, Франција, Шпанија

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
па вака сега:
Балканскиве (Албанија, Грција, Бугарија, Хрватска, Србија)
Италија, Холандија, Австрија, Словачка, Швајцарија, Франција, Чешка, Полска, Германија, Белгија, Литванија, САД, Исланд, Гренланд, Португалија, Луксембург.
Најубава земја ми била Исланд.

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Грција
Бугарија
Србија
Италија
Шпанија
Франција
Германија и
Австрија

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.010
Сум бил 2 пати до Варош а еднаш за малку дури и до Битола ќе појдев ... хе хе

on topik
Ги имам прошетано по неколку пати сите ex - Yu републики , и скоро цел Балкан ( Поранешната Отоманска Покраина Јунанистан , Татарија и Турција ) .

Член од
21 септември 2011
Мислења
359
Поени од реакции
640
Grcija,Bugarija,Turcija,Albanija,Srbija,Bosna,Hrvatska,Slovenija,Italija,Francija,Germanija,Svedska,Danska,Crna Gora

Kajgana Shop

На врв Bottom