- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 4.320
- Поени од реакции
- 2.846
Еве зошто Тевез игра слабо, видите какви проблеми има чуекот
Сега шеиците ќе го исплатат и ќе му помогнат за да се врати во форма....
Еве зошто Тевез игра слабо, видите какви проблеми има чуекот
Додека играше у Јунајтед никад не рече дека си го поштуел, хаа
It means a world to him !! Браво момче, од секад сум го поштуел, и би сакал барем една сезона да го видим да изигра да не се повреди !!
У Јунајтед не сум го видел да играДодека играше у Јунајтед никад не рече дека си го поштуел, хаа
Шала, и јас му посакувам да одигра добри партии иако хронична му е болеста. Заслужува човекот.
Па добро, мачна беше за гледање сезоната 07/08 за другите фановиУ Јунајтед не сум го видел да игра
Ама натпреварот пак да заврши хПа добро, мачна беше за гледање сезоната 07/08 за другите фанови
Да им даде по некој гол на Челзи, Ливерпул, пуна капа
Нека не те лажат комунистите, Харгривс не е пријавен за ЛШ.втората постава на сити е топ 4 материјал во ПЛ
ќе биди интересно да се види харгривс против баерн следната недела и против јунајтед другиот месец.... моја прогноза гол од слободен му дава на јунајтед
сите здрави и живи, сити го има според мене вториот најдобар состав во светот
Харт - Коларов/Клиши - Лескот/Коло - Компани - Мика/Забалета - Јаја/Де Јонг - Харгривс/Бери - Силва/Милнер/Џонсон - Насри - Агуеро - Џеко/Балотели/Тевез
епа то е то да се надеваме ќе се пласира сити 1/8 ама знаејќи колкав идиот е овај манчини ништо чудно пак да не го земи во јануариНека не те лажат комунистите, Харгривс не е пријавен за ЛШ.