Точно. Тоа ти е уствари една од најтешките мисии од fps игрите воопшто. Сите што ја играле играва се изнамачиле на тој дел. Стварно е претежок. Барем да ни дале на користење tracer-и, да ги ставиш на чоперите и да ги гаѓаш од cover... Вака...Одлична игра, пред малку ја избришав се изнервирав на Sangre del Toro кога треба да ги срушиш хеликоптерите, а пошто играм на хард то ти је немогуча мисија.
Неможам да ја играм мултиплеер, ја немам оригиналната, но на оваа мака измачив и не бива, буквално си цело време на отворено и од сите страни те пукаат, па барем да можеше со еден погодок го бутнеш хелито ќе беше полесно, но потребни се 2 прецизни гаѓања кои во таа гужва и пукотница е невозоможна мисија.Точно. Тоа ти е уствари една од најтешките мисии од fps игрите воопшто. Сите што ја играле играва се изнамачиле на тој дел. Стварно е претежок. Барем да ни дале на користење tracer-и, да ги ставиш на чоперите и да ги гаѓаш од cover... Вака...
Btw, играва се купува заради мултиплеерот
Најдобар мултиплеер во fps игра досега. (до излегувањето на BF 3 де)
Па тоа е мулти плеер бета сигурно и не верувам дека можеш да ја пуштиш воопшто, ако сакаш сингплеер треба да ја спуштиш цела игра која е околу 5.5 гига а за мулти треба да ја купиш.Ај малку помош.Играва ја симнав од нет и дали сум ја симнал само верзијата за мултиплеер незнам ама неможам да ја играм single player.Инаку ја имам симнато
Battlefield Bad Company 2-Squad Rush BETA
вака е целиот наслов на торентот инаку зафаќа 1.43гб.
Аха,ок фалаПа тоа е мулти плеер бета сигурно и не верувам дека можеш да ја пуштиш воопшто, ако сакаш сингплеер треба да ја спуштиш цела игра која е околу 5.5 гига а за мулти треба да ја купиш.