- Член од
- 30 мај 2010
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Aham, добар си .... Играва има над 40 оружја. Да AI-ot можеби не се најдобри ама целта на DICE не беше да направат одлична single player игра тоа им е само додаток со кој започнаа дури во BF BC1. Дали во BF серијалот имало single ? НЕ. Тоа го почнаа во bad company 1. Значи напредуваат и како оди времето ке прават подобри sinleplayer искуства, но и оваа не беше лоша. А за multiplayerot да не зборувам. Има толку многу опции ... Од мапи само за infantry до мапи со Apachi i Blackhawk хелихоптери. А најважно од се е тоа што постојано пуштаат DLC (постојано има нешто ново ...)Не е многу голем изборот на оружја досега имам видено само 5-6 видови на пушки.Графиката е солидна.Противниците не се многу паметни и ме нервира нивната камиказа тактика.Во мисијата upriver како трчев еден ми излезе од под куќа а мислев дека сите сум ги убил.:uvo:Исто така кога те напаѓаат од заседа или се кријат тешко е да се лоцираат.Тимот и не е баш од некоја голема помош бидејќи секогаш те оставаат да одиш прв ретко кога тие ќе одат пред тебе.Исто така можам да го пофалам и звукот кој е одличен посебно ефектите кога се урива зграда.
На играва би и дал оцена 7/10 што и не е така лошо ако се земе во предвид кој ја издава.
Ги има сите ама треба малку подобро да се погледне мапата, ги има сите локации на оружјата. Таму каде што има некакво оружје има како знак од пиштол. Провери сега ке видиш ...Да ги има но во single player-от сретнав околу 15-16 оружја значи дека останатите оружја ги нема или треба да го пребараш секој човек што си го убил за да најдеш некое поретко користено оружје.
Haha da da, MW2 e Run and gun game, BC2 e daleku poveke od toa ...Igrava e katastrofa u multiplayer ... 90% se kamperi ... MW2 e daleku bolje
Се разбира дека сите се купуваат, a и никој не би ти го дал неговиот ЦД key. Друг начин да ја играш онлине нема, па затоа или мораш да ја купиш играта оригинал или да купиш само ЦД key.Ја спуштив од интернет, има некоја шанса да ја играм играва онлајн, кога пробувам да се регистрирам ми бара ЦД Ки, има друг начин за играње онлајн, или пак ако има некој ЦД кејот да ми го даде, пошо на интернет неможам да го најдам сите се купуваат
Плиз, енд фала унапред!
Реинсталирај ја, или пробај со некој друг крак.Абе ја спуштив играта и првиот пат ми побара апдејт и ја апдејтирав ја вклучив и се беше нормално освен што глушецот не ме слушаше хаха но нема веза тоа ја исклучив да проверам на интернет како да го поправам и после кога ја вклучув играта и ми се покажа ова Battlefield: Bad Company™ 2 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. АЈ ПОМОШ!!!! Фала
Ја оправив ставив друг крак.... Но и кога ја симнав ги ставив скоро сите кракови што можев да ги најдам и нејќеше тогаш но еве среќа денесРеинсталирај ја, или пробај со некој друг крак.
Какви апдејти си правел другар?