Battlefield: Bad Company 2

Член од
30 мај 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Јас имам еден проблем погледнете па ако можете помогнете :)

Battle.jpg

H

-HRO

Гостин
Интересна беше играта,и имаше доста солидна графика...за тепање време топ! :)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Не е многу голем изборот на оружја досега имам видено само 5-6 видови на пушки.Графиката е солидна.Противниците не се многу паметни и ме нервира нивната камиказа тактика.Во мисијата upriver како трчев еден ми излезе од под куќа а мислев дека сите сум ги убил.:uvo:Исто така кога те напаѓаат од заседа или се кријат тешко е да се лоцираат.Тимот и не е баш од некоја голема помош бидејќи секогаш те оставаат да одиш прв ретко кога тие ќе одат пред тебе.Исто така можам да го пофалам и звукот кој е одличен посебно ефектите кога се урива зграда.
На играва би и дал оцена 7/10 што и не е така лошо ако се земе во предвид кој ја издава.
Aham, добар си .... Играва има над 40 оружја. Да AI-ot можеби не се најдобри ама целта на DICE не беше да направат одлична single player игра тоа им е само додаток со кој започнаа дури во BF BC1. Дали во BF серијалот имало single ? НЕ. Тоа го почнаа во bad company 1. Значи напредуваат и како оди времето ке прават подобри sinleplayer искуства, но и оваа не беше лоша. А за multiplayerot да не зборувам. Има толку многу опции ... Од мапи само за infantry до мапи со Apachi i Blackhawk хелихоптери. А најважно од се е тоа што постојано пуштаат DLC (постојано има нешто ново ...)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Да ги има но во single player-от сретнав околу 15-16 оружја значи дека останатите оружја ги нема или треба да го пребараш секој човек што си го убил за да најдеш некое поретко користено оружје.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Да ги има но во single player-от сретнав околу 15-16 оружја значи дека останатите оружја ги нема или треба да го пребараш секој човек што си го убил за да најдеш некое поретко користено оружје.
Ги има сите ама треба малку подобро да се погледне мапата, ги има сите локации на оружјата. Таму каде што има некакво оружје има како знак од пиштол. Провери сега ке видиш ...

Член од
25 април 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
Igrava e katastrofa u multiplayer ... 90% se kamperi ... MW2 e daleku bolje

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Ја спуштив од интернет, има некоја шанса да ја играм играва онлајн, кога пробувам да се регистрирам ми бара ЦД Ки, има друг начин за играње онлајн, или пак ако има некој ЦД кејот да ми го даде, пошо на интернет неможам да го најдам сите се купуваат
Плиз, енд фала унапред!

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Ја спуштив од интернет, има некоја шанса да ја играм играва онлајн, кога пробувам да се регистрирам ми бара ЦД Ки, има друг начин за играње онлајн, или пак ако има некој ЦД кејот да ми го даде, пошо на интернет неможам да го најдам сите се купуваат
Плиз, енд фала унапред!
Се разбира дека сите се купуваат, a и никој не би ти го дал неговиот ЦД key. Друг начин да ја играш онлине нема, па затоа или мораш да ја купиш играта оригинал или да купиш само ЦД key.

Манијак

Павнејџ .!.
Член од
23 септември 2010
Мислења
77
Поени од реакции
2
Добро значи нема никаков начин играва да се игра мултиплајер пиратска?
Ако е така тогаш ТИЊА е,а иначе сингллот е тапа мн слично на MW2 се едно исто-приказна 0

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Абе ја спуштив играта и првиот пат ми побара апдејт и ја апдејтирав ја вклучив и се беше нормално освен што глушецот не ме слушаше хаха но нема веза тоа ја исклучив да проверам на интернет како да го поправам и после кога ја вклучув играта и ми се покажа ова Battlefield: Bad Company™ 2 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. АЈ ПОМОШ!!!! Фала :)

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Абе ја спуштив играта и првиот пат ми побара апдејт и ја апдејтирав ја вклучив и се беше нормално освен што глушецот не ме слушаше хаха но нема веза тоа ја исклучив да проверам на интернет како да го поправам и после кога ја вклучув играта и ми се покажа ова Battlefield: Bad Company™ 2 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. АЈ ПОМОШ!!!! Фала :)
Реинсталирај ја, или пробај со некој друг крак.
Какви апдејти си правел другар?

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Реинсталирај ја, или пробај со некој друг крак.
Какви апдејти си правел другар?
Ја оправив ставив друг крак.... Но и кога ја симнав ги ставив скоро сите кракови што можев да ги најдам и нејќеше тогаш но еве среќа денес :)

Манијак

Павнејџ .!.
Член од
23 септември 2010
Мислења
77
Поени од реакции
2
Значи чим никој не ми одговара на постот очигледно играва неможе на нет кракната да се игра :icon_conf Ама сепак ве молам некој ако знае нешо нека пише :)

Kajgana Shop

На врв Bottom