Battlefield: Bad Company 2

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Dali nekoj saka da mu ja prodadam Battlefield Bad Company 2 za ps3?Moze i zamena,dajte ponuda.Pozdrav :D

A

Auditore

Гостин
Одлична игра, пред малку ја избришав се изнервирав на Sangre del Toro кога треба да ги срушиш хеликоптерите, а пошто играм на хард то ти је немогуча мисија.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Одлична игра, пред малку ја избришав се изнервирав на Sangre del Toro кога треба да ги срушиш хеликоптерите, а пошто играм на хард то ти је немогуча мисија.
Точно. Тоа ти е уствари една од најтешките мисии од fps игрите воопшто. Сите што ја играле играва се изнамачиле на тој дел. Стварно е претежок. Барем да ни дале на користење tracer-и, да ги ставиш на чоперите и да ги гаѓаш од cover... Вака... :tapp:

Btw, играва се купува заради мултиплеерот ;)
Најдобар мултиплеер во fps игра досега. (до излегувањето на BF 3 де) :D

A

Auditore

Гостин
Точно. Тоа ти е уствари една од најтешките мисии од fps игрите воопшто. Сите што ја играле играва се изнамачиле на тој дел. Стварно е претежок. Барем да ни дале на користење tracer-и, да ги ставиш на чоперите и да ги гаѓаш од cover... Вака... :tapp:

Btw, играва се купува заради мултиплеерот ;)
Најдобар мултиплеер во fps игра досега. (до излегувањето на BF 3 де) :D
Неможам да ја играм мултиплеер, ја немам оригиналната, но на оваа мака измачив и не бива, буквално си цело време на отворено и од сите страни те пукаат, па барем да можеше со еден погодок го бутнеш хелито ќе беше полесно, но потребни се 2 прецизни гаѓања кои во таа гужва и пукотница е невозоможна мисија.

Член од
1 јули 2010
Мислења
138
Поени од реакции
22
Ај малку помош.Играва ја симнав од нет и дали сум ја симнал само верзијата за мултиплеер незнам ама неможам да ја играм single player.Инаку ја имам симнато
Battlefield Bad Company 2-Squad Rush BETA
вака е целиот наслов на торентот инаку зафаќа 1.43гб.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Ај малку помош.Играва ја симнав од нет и дали сум ја симнал само верзијата за мултиплеер незнам ама неможам да ја играм single player.Инаку ја имам симнато
Battlefield Bad Company 2-Squad Rush BETA
вака е целиот наслов на торентот инаку зафаќа 1.43гб.
Па тоа е мулти плеер бета сигурно и не верувам дека можеш да ја пуштиш воопшто, ако сакаш сингплеер треба да ја спуштиш цела игра која е околу 5.5 гига а за мулти треба да ја купиш. :)

Член од
1 јули 2010
Мислења
138
Поени од реакции
22
Па тоа е мулти плеер бета сигурно и не верувам дека можеш да ја пуштиш воопшто, ако сакаш сингплеер треба да ја спуштиш цела игра која е околу 5.5 гига а за мулти треба да ја купиш. :)
Аха,ок фала

М

Мартин^

Гостин
Да ја симнам Battlefield 2 - Bad Company 2 (2010) таа е 2.37 гига дали може да се игра на сингл-плеер или ?

Kajgana Shop

На врв Bottom