Има сејфтикар?Конфигурација за играње?
ја симнувам моментално мислам дека има safety car..барем така кажаа момците од codemasters на youtubeИма сејфтикар?Конфигурација за играње?
32 битен виндовс имаш? На х64 излегува ова "Application load error 5:0000065434", симнав и од разор и блек бокс и пак исто. И на странски форуми читам дека на х64 ова се јавува.Ја симнав, снимив, пуштив.
Менито е слично, но графиката ми е чудна. Некако многу "шарена" ми е. Како цртан филм.
Ја пуштив да ја зирнам. Утре ќе ја пробам подобро и подолго.
Да да заборавив да пишам, ланчерот го стартувам стекам ESC и јавува F1 2011 Executable has stopped working...Јас имам x64, се пушти без проблеми (Разор). Пушти ја играта од Launcher-ot
Ultimate x64 SP1, Asus M4A77T/USB3, Phenom II 555 BE, AMD Radeon 6870, не верувам да е проблемот во хардверот, ќе чекам нов крак.Хмммм, е не знам. Шо конфигурација имаш?
Кај мене работи кракот, само мора да се пушти од razor ланчерот.Ultimate x64 SP1, Asus M4A77T/USB3, Phenom II 555 BE, AMD Radeon 6870, не верувам да е проблемот во хардверот, ќе чекам нов крак.
Ја тера супер на HD 6870, све е на максимум, резолуција 1680x1050.Збор-два за оптимизираноста ако може...
Мислев на послабо пц како тера, али ипак фала на одговорот.Ја тера супер на HD 6870, све е на максимум, резолуција 1680x1050.
Аха гледам и мене не ми се пушти прееска, требаше да го пуштам Windows Live-ID Sign in assistant сервисот.Да да заборавив да пишам, ланчерот го стартувам стекам ESC и јавува F1 2011 Executable has stopped working...