И што после тоа ? Кој ќе дојде место Мурињо ? Да не има некоја подобра опција од него ? И мене не ми се свиѓа, и јас сум за да си оди, ама кој место него ? Пред да викате да се оди размислете прво кој ќе го наследи.. Ќе дојде некој дебил како Бенитез и ќе биде десет пати по бетер од ова.Слободно ќе кажам:Мурињо ОДИ СИ!Само курчење,курчење и курчење и да на титулата во ЛаЛига кажете и чао.
Да да следната тепаме 7-0 ...така ?Ова што се случува е стварно неверојатно! -но крај на титулата ... чекајте бе 4 кола и готово се знае кој ќе освои? Еден пораз на Барса и повторно на иста бранова должина ... најбитно од се е Ел Класико таму се остварува најголемата предност ... со не многу вакви губења на бодови како Леванте и Расинг
дава педро надежи.Ова што се случува е стварно неверојатно! -но крај на титулата ... чекајте бе 4 кола и готово се знае кој ќе освои? Еден пораз на Барса и повторно на иста бранова должина ... најбитно од се е Ел Класико таму се остварува најголемата предност ... со не многу вакви губења на бодови како Леванте и Расинг
EDIT:Моментално Солдадо дава надежи за нешто такво
во право си.И што после тоа ? Кој ќе дојде место Мурињо ? Да не има некоја подобра опција од него ? И мене не ми се свиѓа, и јас сум за да си оди, ама кој место него ? Пред да викате да се оди размислете прво кој ќе го наследи.. Ќе дојде некој дебил како Бенитез и ќе биде десет пати по бетер од ова.
Првенството е готово, може да се свртиме кон купот и Лига на шампиони. Не памтам да сме имале два кикса по ред од 2008-09. Секоја чест за Мурињо, во неговата втора позната и секогаш подобра сезона, оствари фуриозен почеток.
мамаму чаа ебе неимарke bide be ne se sekirajte
sega na zimo ke go zemite nejmar i rastur ke pravite