Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Обично тоа се прави кога е некое финале или последен натпревар, али сега у сред сезона, стварно не знам зошто.. :)
ќе се тепаат изглеа, му требаат повеќе луѓе... повредениве со штаки ќе тепаат...

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
When Real Madrid Arrived in Santander,many racing santander fans were shouting against Real Madrid, Cristiano Ronaldo responded to them my rasing his finger!!!

Треба да ги смират малку играчиве, претеруваат со кретенското однесување

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Не се чувствувам одговорен за “тепачките“ на терен. Тоа што го направи Khedira не беше “тепачка“. Тепачка имаше на Шпанија-Чиле и тогаш сите вие рековте дека тоа е спектакуларно и неверојатно, дека така играчите го покажале својот карактер, дека се браќа. Кога тоа ќе го направи Шпанија тоа значи дека играчите се здружени, кога се случува во Real Madrid тогаш сме бандити.
Real Madrid Nickname(s):
Los Blancos (The Whites)
Los Merengues (The Meringues)
Los Vikingos (The Vikings)

& The NEW One
Los Bandidos (The Bandits) :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
When Real Madrid Arrived in Santander,many racing santander fans were shouting against Real Madrid, Cristiano Ronaldo responded to them my rasing his finger!!!

Треба да ги смират малку играчиве, претеруваат со кретенското однесување
Роналдо не може да поднесе кога го свират навивачите. Кога играше во Манчестер и некогаш кога го свиреа, им ја покажуваше таа златната шампионска значка на дресовите. Ама па од друга страна да го немаше тој темперамент немаше да го допре врвот :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.590
Поени од реакции
14.396
Ronaldo said he raised his finger to Pepe and not to Racing Santender fans and he said that he was joking with him. Yesterday when Real Madrid arrived to Santander, many Racing Santander fans where shouting at Real Madrid, and many thought Ronaldo raised his finger to Racing fans!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.590
Поени од реакции
14.396
Според Марка:

А на насловна го имаат истиот состав, само Арбелоа како десен бек а Рамос централен.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Клипов е како за нас...

Перез: Ефенди Мурињо, како ти текнуело на ова...
Мурињо: Ме знаеш мене, јас за клубот - се! Ооо султане... Со овој проект, сигурно освојуваме, и децава на позајмица што ги пративме, све со 9,5 просек отцена. Сакале таму да ги задржуело...
Перез: Ааааа јок, ја за тоа ли сум финансирало.

Eм фукара, ем сики бујук... :pos: :pos: :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.590
Поени од реакции
14.396
Според Cadena Ser, најблискиот медиум до Реал..

Casillas, Arbeloa, Varane, Carvalho, Marcelo, Xabi, Lass, Di María, Özil, Cristiano y Benzema.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Нека одмори малку и Рамос, Варан заслужува шанса. Очекувам 1:4 вечерва.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
20:00 Шпански фудбал: Сантандер - Реал Мадрид - спорт(премиера)

На алфа ќе не даваат :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Стартни 11: Касиљас; Арбелоа, Варан, Карваљо, Марсело; Чаби, Лас, Каљехон, Озил, Роналдо; Бензема.

Прееска сакав да пишем дека би сакал да го видим Каљехон место Мариа, ама ме мрзеше. Ама еве Мурињо ми чита мисли :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.590
Поени од реакции
14.396
На клупа:

Adán, Sergio Ramos, Albiol, Granero, Di María, Kaká e Higuaín.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom