Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
валенсијааа бе човеку дај гол :D
овој мачеда дрво! барем сега за сега
--- надополнето: Sep 20, 2011 7:26 PM ---
за оваа сезона просек на голови по утакмица ни е 4,5 ај да не квариме просек идеме на 3+:D

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Овен :cuc: Човеков е класа напаѓач.. Ама бера батов што му е на него? не ме тепајте сеа одма што го критикувам.. ама се влечка по терен.. делува доста незаинтересирано.. ќе му земат топка овој не трча д апроба да ја врати едноставно ја остава.. Македа дефинитивно не му одговара да игра крило..Него местото му е пред голот! Засега Фрајерс добар е.. ама некако ми игра исплашено до сеа 2 пати се предомисли а можеше да влезе со лизгачки старт и да одземе!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
ГИГС! :cuc:

Значи кој мајтап си игра со играчиве на 37 години, ѕвер!

A

apidrone

Гостин
Сеа се сетив на една статија од скаузерски форум шо ја постирав тука пред некое време... Џерард имаше повисока оценка од Гигс :pos::tapp: Giggs - tearing you apart since 1991.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
не ми се верува што направи ГИГС!!!
прво се изнервирав што не ја нафрли си викам ај берба нека даде гол кога овоа легендава мајтап си игра со играчи кој можат деца да му бидат треба да се срамат овие

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Овен и Гигс :cuc:. Ќе се пука ли петарда ?:). Нешто многу често одиме не полувреме со 3-0 навика ни стана некоако само така се надевам дека ќе стане традиција тоа ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom