- Член од
- 19 декември 2010
- Мислења
- 523
- Поени од реакции
- 23
А да не знаете кои тестови се пагаат често за М категорија?
Ти си влечиш тест ко че појдиш да полагашА да не знаете кои тестови се пагаат често за М категорија?
А точно тие се тестови немој некои други да се?Ти си влечиш тест ко че појдиш да полагаш
Па мислам дека не буткаат ако ти изгасне кола, тоа може да му се случи и на најискусен возач, така зборев со еден инструктор, ми кажа се сметало за механичка грешка или незнам што.На еден другар тој главиот во комисијата, напред што седи тој, стегал на кочница за да му се изгасни колата за да го паднат -.-. Ептен нешто треба да се разположени за да поминеш од прво.
Јасно е дека може да ти се случи да ти згасне,поготово ако прв пат влагаш во тоа возило,ама ако ти згасни враќај се назад одма,нема шанси да ти прогледаат низ прсти.Инаку најверојатно за 2 недели се запишувам.Па мислам дека не буткаат ако ти изгасне кола, тоа може да му се случи и на најискусен возач, така зборев со еден инструктор, ми кажа се сметало за механичка грешка или незнам што.
Инаку се знае на што најмногу бутаат, стоп знак, пешачки, престројување.
Да ти изгасне а да поминеш нема шанси. Со самото гасење мислам дека губиш секакви шанси. И да не е целосно тоа се 30 поени. Значи ти фали само уште 1 жмигавец за да си одиш дома посран. А како што е перална на пари испитниот центар тоа само се чека. Дури и може намерно да ти иницира да ти стегне кочница безвезе. НЕ знаете со кого имате работа.Па мислам дека не буткаат ако ти изгасне кола, тоа може да му се случи и на најискусен возач, така зборев со еден инструктор, ми кажа се сметало за механичка грешка или незнам што.
Инаку се знае на што најмногу бутаат, стоп знак, пешачки, престројување.
Треба со полна. Само ја прекинуваш ако имаш некаде подвожњак па ти треба да идеш по долната страна а ти ја нацрташ линијата преку него. Ме разбираш?Дали ќе може да ги добијам одговорите на раскрсниците што се на тестовите ( значи на 27 прашање) на сите тестови. Не знам дали треба со исприкината линија, или полна , а и не сум сигурен за повеќето...
Благодарам,
Како и да е, моето одамна помина него нека му ја мислат овие што ќе полагаат, мој совет без нервози, не фаќајте врски туку научите навистина да возите школски и памет у глава. Утре, за гнекоја година фамилија ќе возите, жена, деца и ваша е одговорноста.Да ти изгасне а да поминеш нема шанси. Со самото гасење мислам дека губиш секакви шанси. И да не е целосно тоа се 30 поени. Значи ти фали само уште 1 жмигавец за да си одиш дома посран. А како што е перална на пари испитниот центар тоа само се чека. Дури и може намерно да ти иницира да ти стегне кочница безвезе. НЕ знаете со кого имате работа.
--- надополнето: Sep 25, 2011 7:59 PM ---
Значи над подвожњак не треба со ништо така? Значи завршувам со линијата полна кога ќе стигнам до подвожњакот па после продолжувам од другата страна исто со полна...?Треба со полна. Само ја прекинуваш ако имаш некаде подвожњак па ти треба да идеш по долната страна а ти ја нацрташ линијата преку него. Ме разбираш?
За жал не(Да ве прашам, во сабота се полага?
Aко се однесува ова на прашањето за правецот на движење со возило од една до друга точка обрнете внимание на следново:Значи над подвожњак не треба со ништо така? Значи завршувам со линијата полна кога ќе стигнам до подвожњакот па после продолжувам од другата страна исто со полна...?
ЗА ЕДНАШ ИЛИ ДВА ПАТИ ГАСНЕЊЕ КОЛА БЕЗ ДРУГИ ГРЕШКИ НЕ СЕ ПАЃА НА ИСПИТ-ГРАДСКА!!!Да ти изгасне а да поминеш нема шанси. Со самото гасење мислам дека губиш секакви шанси. И да не е целосно тоа се 30 поени. Значи ти фали само уште 1 жмигавец за да си одиш дома посран. А како што е перална на пари испитниот центар тоа само се чека. Дури и може намерно да ти иницира да ти стегне кочница безвезе. НЕ знаете со кого имате работа.
--- надополнето: Sep 25, 2011 7:59 PM ---
Треба со полна. Само ја прекинуваш ако имаш некаде подвожњак па ти треба да идеш по долната страна а ти ја нацрташ линијата преку него. Ме разбираш?
ОВА Е НАЈТОЧНИОТ ОДГОВОР НА ОВА ПРАШАЊЕ.Ако имаш возачка на 18 години тогаш си почетник до 21 година (3 години) Доколку земеш возачка кога имаш 19, 20, 21 итн. тогаш си почетник 2 години (1 година помалку од претходниот пример).
Значи во Скопје женските кандидатки положуваат од прва само со врски така????Женско положила од прва на градска?
Од Скопје си? Ако да, со врски полагаше?
Така.Значи во Скопје женските кандидатки положуваат од прва само со врски така????
Или ти си комисијата, или работат по твој правилник... како поинаку си толку сигурен во тоа шо го тврдиш, незнам.Така.