Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Не знам што толку сте се фатиле со тоа женско ако положило од прво значи со врски е и веза нема
Не негирам дека има женски што се мутави ама полно проблеми сум имала и со машки возачи, ми се пика во лента пред семафор а добро знаеме дека е пуна, жмигавци слабо, да гледам на гравчиња ако не дека сака да сврти лево, кога ќе тргне додека смени од прва во втора му треба цела вечност.... не знам од каде таа навика на пола шоферишта низ градов да возат во прва, инструкторот мене ми кажа дека само 5-6 метра максимум се прават со прва, после одма втора, ем побрзо стартуваш ем не руе машината. Бајдвеј пред некое време закаснив на тренинг само затоа што комшијата (машко) го чекав 15 минути да ја извади колата од гаража, од што ги бива машките нели ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Убаво иам пишано на една тема што има кажано една личност, мутаво женско зад волан е исто така опасно колку и фраер со мало куре во Мерцедес. То је то.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Убаво иам пишано на една тема што има кажано една личност, мутаво женско зад волан е исто така опасно колку и фраер со мало куре во Мерцедес. То је то.