Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272
Добро можно е ли секад лешперски да губиме од гоманавааа бееееееее

Ќе преживееме и како четврти, иако ова беше најголемата шанса за медал.

Јас не држам никаква горчина поради промашувањево, се случува, не би сакал да сум во кожата му, но јас ги сакам и вечно ќе им бидам благодарен за ова првенство, браво момци Македонци!

Кој е проблем со русиве бе брат...3 утакмици не тепаат тесно на крај..и првата исто вака зицер на крај утна некој наш не ми текиња коа..

Тоа е тоа, немавме среќа повторно ама сепак тие се нашите херои!!!

Не заслужено ќе беше,многу слабо изиграно,Илиевски не држеше кога беше најпотребно свака му част па сега кога играш 40 мин и ќе згрешиш нешто.Имавме шанса ама кога требаше Меккелб кош не даде,Дамјан му се здрвија рацете,Војдан му судат погрешно водење,Антиќ бе Антиќ капитен бе,најслаба утакмица му беше.Него ајде да не се нервираме.Пак се бореа до крај и се вратија од - 11.

E мораше ли вака најболно да изгубиме o_O
Како и да е голем успех, да се надеваме дека на следните големи натпреварувања ке бидеме уште подобри :)

Најлошо изиграна утакмица до сега од наша страна..како и да е..секоја чест момци..4ти во Европа,и тоа е преголем успех...

ах бе дамјане, знаеш дека последната шасна за медал ни беше ова:place:

.............................
:place::place::place::place::place::place:
Дамјане, Дамјане колку клучни грешки направи на шампионатов:place:
Подобро брат ти Огнен да го земеа:place:
Пораз по вина на Докузовски!
Милијардити меч во кој противниците цели две четвртини ни играат со клучни играчи кои имаат по 4 лични, а ние не одиме на нив за да ги исклучиме.
Епа мајсторе изгледа си го заборавил основното правило во кошарката...:place:
За се друго ти симнувам капа;)

Кој е проблем со русиве бе брат...3 утакмици не тепаат тесно на крај..и првата исто вака зицер на крај утна некој наш не ми текиња коа..
Соколов:)

Иначе то е то, јбг, 4 место не е лошо, напротив, одлично е, подобро неможеше.

Па да му ебам мајката...како сакате кажете мене многу ми го грди досегашниот успех овај пораз. Па ако толку играме со редуциран тим, со лични, со изморени кошаркари нека не тепаат 20 разлика, а не вака со драматични завршници и пак се на нивна страна да биде. Ебати русите ебати не баре малку медаљи земаа досега па уште оваа бронза им фалеше......многу сум изнервиран, многу.....:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom