Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Идиотот Морати колку оштета ќе трбеа да му плати на идиотов ако го шутнеме пред време ??? (се надевам нема таков дил али ....)

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
LIKE!
--- надополнето: Sep 17, 2011 9:28 PM ---
Идиотот Морати колку оштета ќе трбеа да му плати на идиотов ако го шутнеме пред време ??? (се надевам нема таков дил али ....)
Тамам работа и да му платиме, се надевам Морати бил присебен и немал ваков дил, за оштета де:pos:...

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
К Л О Ц И Т Е ЗА ГАСПЕРИНИ !! МИСЛАМ ДЕКА ДОВОЛНО КЕ МУ ПЛАТИ

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.109
Поени од реакции
46.054
Curva Nord имале и транспарент до Морати, во стил, се сеќаваш ли како беше со Мурињо, кажи му на Гасперини дека со тројца во одбрана се како курва која ја ебе кој стаса ...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Се надевам Морати уште вечерва ке му даде отказ барем мирно да спиеме,уште не ми верува како можевме да го земеме овој кретен !Сега ке си ја слушаме сите песнава од Елена Ристевска " A mozevme poveke da imame sega " - http://www.youtube.com/watch?v=i0N-qrhpPHQ

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Тамам работа и да му платиме, се надевам Морати бил присебен и немал ваков дил, за оштета де:pos:...
Нема тука дил-не дил, ако го избрка предвреме ќе треба да му се плати оштета. Единствената позитивна работа е тоа што Гасперини има договор на само една година, ако не грешам.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Нема шанса да го отпушти.Ќе чека сега во гости да го јадеме па потоа ќе му даде ултиматум да победи дома.
А не зема Гасперсон многу 1,5 мил на две год договор.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Не заебавај,Лш ке се усере во Гајќи... па и Италија,ама ај нема поптреба да се замарам,тоа е тоа :sick:
Не заебавај,Лш ке се усере во Гајќи... па и Италија,ама ај нема поптреба да се замарам,тоа е тоа :sick:
Еве ме ова беше летото,епа момци со помин нека е.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.957
Поени од реакции
15.164
10000 мислење :)

Aј да не бидам падобранец.
Мунтари место Форлан ?? Колку треба да си глуп за да ја направиш изменава кога се брка резултат упс заборавив дека сме задоволни со реми.
Се молам само да не биде ко лани и да чекаме до -14 за да мењаме тренер.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.820
Gasp: 'I saw Inter improvement':)))))

хахах дај бе уште сега запалете го...
:pos::pos::pos: аххаха му требало средњак за да Рома не има толку голем посед на топката :pos: и што фајде од тоа :) па подобро да си пуштеше напаѓач, можеби ќе тепаа, бидејќи Рома и така немаше да даде гол :D

С

сашенко

Гостин
Нема шанса да го отпушти.Ќе чека сега во гости да го јадеме па потоа ќе му даде ултиматум да победи дома.
А не зема Гасперсон многу 1,5 мил на две год договор.
Пак тоа значи дека 1,5 годишно ги зима.Значи 3 милиона ке лапне за тие две години.Мада он нема да дочека ни пола година, ама ако е фраер и не сака да се раскине договорот со договор од двете страни ке си добие и оштета ако пред време му се раскине договорот.Вакви мајмуни има денес во спортот многу.Амаури типичен пример за говедо, да не ги спомнувам ги има многу.Се надевам побрзо ке се решите од "тренеров" и ке продолжите каде шо застанавте

Kajgana Shop

На врв Bottom