Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Демек Кварезма не е добар индивидуалец? Мурињо го седна дека назад не ти се враќа тој па ако сакаш со злато направи му го патот.

п.с. не знаев дека е тимска игра, чудно зошто сум потенцирал индивидуален. Кхм... *gi zema vodenite boi*

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Да се надополнам, знам што ти е поентата Менхетен, али каков ќар од играч што се гледа дека е многу назад од она што беше во Лацио пред 2 сезони. Вакви примери милион, почнувајќи од Роналдо во Милан, враќањето на Шевченко, враќањето на Адри во Интер... Сите тие биле добри некогаш, но никој од нив не си ја повратил формата.
--- надополнето: Sep 16, 2011 2:13 PM ---
Демек Кварезма не е добар индивидуалец? Мурињо го седна дека назад не ти се враќа тој па ако сакаш со злато направи му го патот.

п.с. не знаев дека е тимска игра, чудно зошто сум потенцирал индивидуален. Кхм... *gi zema vodenite boi*
Не бе, само ти рече после Ибра, значи Зарате го стави пред Кварезма.
Поентата: Каков ќар имавме од одличен индивидуалец?
Затоа не свршувам уште на Зарате, нека дојде до она ниво на кое што беше во Лацио па после ќе праиме муабет. До тогаш, господ нека ни е на помош :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Мене во Интер секогаш ми фалеле 2 типа на играчи, еден е плејмејкер дур не дојде Снајче, другиот е дриблер, кој мислев дека го најдовме кога дојде Кварезма ама ете, не му било пишано, а сега тој е Зарате, кој мислам дека ќе се покаже многу добро во Интер.

Да ни беше одбраната посилна за 2ца квалитетни играчи, мака ќе ми беше да не освоиме ЛШ годинава, ама што е тука е.

Имаме тимски играчи, имаме зрели играчи, имаме и зелени, имаме и такви кои играат by the book, а имаме и такви како Зарате, на кои самодовербата поради некоја X причина им е толку голема што и без разлика против кој тим играме они си ја тераат нивната филозофија, дриблај и давај голови.

Ти текнува против Манчестер кога игравме во ЛШ, првата година на Мур во Интер, не знам колку памтиш ама ќе се покакаа на терен сите, од Занети, Камби, Деки па се до Ибра.

Зарате е таков будала што при 0-0 во 90 минута против Барса може да даде некој гол од соло акција (индивидуална), што ќе ме натера син ми Зарате да го крстам :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Мене во Интер секогаш ми фалеле 2 типа на играчи, еден е плејмејкер дур не дојде Снајче, другиот е дриблер, кој мислев дека го најдовме кога дојде Кварезма ама ете, не му било пишано, а сега тој е Зарате, кој мислам дека ќе се покаже многу добро во Интер.

Да ни беше одбраната посилна за 2ца квалитетни играчи, мака ќе ми беше да не освоиме ЛШ годинава, ама што е тука е.

Имаме тимски играчи, имаме зрели играчи, имаме и зелени, имаме и такви кои играат by the book, а имаме и такви како Зарате, на кои самодовербата поради некоја X причина им е толку голема што и без разлика против кој тим играме они си ја тераат нивната филозофија, дриблај и давај голови.

Ти текнува против Манчестер кога игравме во ЛШ, првата година на Мур во Интер, не знам колку памтиш ама ќе се покакаа на терен сите, од Занети, Камби, Деки па се до Ибра.

Зарате е таков будала што при 0-0 во 90 минута против Барса може да даде некој гол од соло акција (индивидуална), што ќе ме натера син ми Зарате да го крстам :D
Абе ова за оној Зарате од пред 2 години :D

Да, ми текнува на утакмицата, тогаш немавме карактер :pos:

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Утре ако играт со 3-4-1-2
.....................Цезар.............
.....Ранокиа...Лусио....Самуел....
..Џонатан...Камбиасо...Занети...Нага.
...................Снајдер.......................
.............Форлан......Милито...........

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Имаше некоја емисија за Калчо, Интер - Рома од пред неколку година, два гола на Адриано...

ЕДИТ: се надевам барем дека во тие тројца не мисли да го става Занети.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Marco Davide Faraoni, 42 Jonathan, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho, 77 Sulley Muntari;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Утре Суљо од прва минута влегува и дава гол и после публика паѓа у транс Суљо мајсторееееее...
Just a dream i had... :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.909
Поени од реакции
16.172
Утре Суљо од прва минута влегува и дава гол и после публика паѓа у транс Суљо мајсторееееее...
Just a dream i had... :)
Kaко што тргнале работите, може и нема да биди само сон. Според формата што ја имаат Деки и Камби, тука некаде е и Суљо.:)

Член од
17 февруари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
21
:eek: Многу си грешка упатен, не се само еден А.К во цел свет :pos::pos::pos:
Многу си ГЛУП па само еден како тебе се фали на фејзбук страната на Ббилан да одите на кајгана да видите како Шинтерите се караат , мене неможеш да ми избегаш опинок еден од Штип , немаш интелегенција да се рамниш со нас, а и слика од Инзаги само тој СЕЉАК може да стави.
П.С не ми праќај инбокс пораки знам дека си ти
--- надополнето: Sep 16, 2011 8:18 PM ---
да ама ние не губиме од трабзон хахахахах
ВИЕ ГУБИТЕ ОД ЦИРИХ ТА БЕТЕР И ТАМУ НЕРЕШЕНО
--- надополнето: Sep 16, 2011 8:32 PM ---
Aleksandar Ace Makedonski хахаха оди види там на кајгана на форумо умират од нервоза хихихи , еве го Го.ното Штипско ( им се извинувам на Интеристите од Штип ) што не бил он ц ц ц , само црн нинџа може да убие црн нинџа хехехехе

Kajgana Shop

На врв Bottom