Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Треба некој строг тренер за Интер, што ќе им рече или ќе играте или надвор, зошто се имаат освоено веќе повеќето фудбалери што ви го сочинуваат костурот, некогаш делуваат како на прошетка да се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Крејзи нека му го дадат тимот 5 минути да видиш...Треба некој строг тренер за Интер, што ќе им рече или ќе играте или надвор, зошто се имаат освоено веќе повеќето фудбалери што ви го сочинуваат костурот, некогаш делуваат како на прошетка да се.
Зарате е вонформа, со повеќе килограми, што мислиш, зашто се откажаа така лесно од него?
Тоа не сум знаел. Но тогаш зошто ние ги зимаме играчите што се вонформа?
Ја гледав пеер, имам договор со Хамшик, му давам процент од заработката*не знам колку гледаве Сити-Наполи, каде што Наполи играше со 3 во одбрана, ама кога се трча се трча. Јас сум сигурен да донесоа уште еден бек (детето од Ајакс), со тројца назад ке игравме без проблеми, а вака...
За мене Зарате е најдобар индивидуалец во тимот после Ибра.
Но тогаш зошто ние ги зимаме играчите што се вонформа?
Тоа се виде во неколку наврати дека дечкото е стварно квалитетен, но и премногу себичен ми изгледаше. А сега читам дека бил и вон форма.![]()
Му ги немаш видено сликите, затоа го хејташ.
А бе тие си имаат правило: не мењаме систем за никого. Мацари го изјави тоа ден пред утакмицата. Тие знаат што играат, тоа го играат година-две, Маџо трча ко луд по десната страна, заборавив како се вика тој по левата. Централните дефанзивци не им се спори ко нашите. Хамшик и Лавеци се навикнати на враќање назад и започнување акции, за разлика од Форлан и Зарате кои никогаш не го прават тоа.И тоа со Сити играа со тројца назад, Сити кој има најсилен напад ever.
Ти одговори МенхетенТоа не сум знаел. Но тогаш зошто ние ги зимаме играчите што се вонформа?
Дај кажи од кое клипче на јутуб го заклучи оваЗа мене Зарате е најдобар индивидуалец во тимот после Ибра.
Дај кажи од кое клипче на јутуб го заклучи ова
Зарате до 15:58 16.09.2011 нема покажано ништо во Интер, чекај нека покаже па стави го после Ибра, сега можеш да го ставиш 10тина места позади Пандев![]()
Ај да ти нацртам јас тебеЗборам индивидуално. Шут, брзина, дриблинг. Има све. Не мора од клипчина, доволно го следев и во Лацио.
Снајдер шут има, ама ништо друго во физички план нема, исто и Форлан. Еве да речеме нагатоко има брзина (а нема некоја си којзнае каква), ништо друго нема.
Не викам поради тпа што има направено за тимот него индивидуално, god damn it.
Убаво ми рече Ио, треба да му црташ на бене, јас не па не...