Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
УУууу маму му ..ам ама е самоуверен овој шпанецот. Има план А,Б,Ц и така до план Ш против нас!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.155
Поени од реакции
46.236
Не бидете Iceboy од форумов :icon_mrgr:, нема капацитет Русија за финале, '' ќе им се одмаздиме " или на Олимпијада, или на наредно европско, или на Светско ... до тогаш, треба да се сконцентрираме на златото од Литванија. :vozbud:

А и сериозно, за што да им се одмаздиме на русите ? Незнам зашто уште гледате на тој пораз ко некаква трагедија, нит тогаш беше нешто трагично а тек па од моментален аспект не треба воопшто да се умараме со тој натпревар. Ако биравме каде да не удри факторот среќа тогаш сигурно тој меч беше вистинскиот момент за такво нешто.
А и доста коректни беа иако победија, повеќе збореа за нас, нашата игра, отколку за нивната победа, прогрес во 1/4 финале и фактот што се единствени на турниров кои немаат пораз.
Плат беше единственото спортско име кое ако не се лажам, предупредуваше дека постои голема веројатност Литванија да падне од нас и дека не треба да не потценуваат.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Мене не ми се верува дека утре нашата МАКЕДОНИЈА ќе игра 1/2финале. :vozbud:
Од 31 Август па се до 19 Септември најдобро нешто е да си Македонец !
Момци по којзнае кој пат СЕКОЈА ЧЕСТ ! :cuc:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Не бидете Iceboy од форумов :icon_mrgr:, нема капацитет Русија за финале, '' ќе им се одмаздиме " или на Олимпијада, или на наредно европско, или на Светско ... до тогаш, треба да се сконцентрираме на златото од Литванија. :vozbud:

А и сериозно, за што да им се одмаздиме на русите ? Незнам зашто уште гледате на тој пораз ко некаква трагедија, нит тогаш беше нешто трагично а тек па од моментален аспект не треба воопшто да се умараме со тој натпревар. Ако биравме каде да не удри факторот среќа тогаш сигурно тој меч беше вистинскиот момент за такво нешто.
А и доста коректни беа иако победија, повеќе збореа за нас, нашата игра, отколку за нивната победа, прогрес во 1/4 финале и фактот што се единствени на турниров кои немаат пораз.
Плат беше единственото спортско име кое ако не се лажам, предупредуваше дека постои голема веројатност Литванија да падне од нас и дека не треба да не потценуваат.
Тој дури рече "Тешко на Литванците". Тогаш мислев дека ни удира четки ама човекот навистина бил во право.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.155
Поени од реакции
46.236
Тој дури рече "Тешко на Литванците". Тогаш мислев дека ни удира четки ама човекот навистина бил во право.
Не ни удира четки, само сетете се како честиташе на претходното ЕП кога и тогаш тесно не победија, едноставно мислам дека уште тогаш го виде потенцијалот на екипава иако беа без Бо, потенцијал за кој ние дознавме тек по победата над Грција, до тогаш ниту ние бевме свесни уствари колку е моќен овој тим.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ајде момци, веќе одамна нема што да изгубиме. Со сите сили напред, во машка борба.
Може противникот е најтешкиот до сега, ама нема предавање. На крајот што и да се случи,
вие сте победници за нас, херои.
НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!

B

Borg_Drone

Гостин
Искрено ми се направи меракот за Србите.М.М.Е. значи жал ми е за оние Срби што не поддржуваа, ама морам да кажам дека конечно им се зачепија устите на оние Срби кои велеа дека против Русите сме играле патетично.На крај испадна дека на нив им се случи дебакл.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Мора Бо да го праиме домазет. Иначе ни избега за следното европско!!
Ako ima drzavjanstvo zosto da ni bega ?

OCEKUVAM POSLE PRVENSTVOTO angazman na site nasi reprezentativci vo silni evropski klubovi , a za BO McCaleb NBA ne mu bega stvarno deckovo me potseka na igrite na Payton i Rejon Rondo !

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
И што ме најде мене бре? Што не „опомена“ некој што става само линк и слика?
Или тоа дека бев искрен дека Шпанците ќе не попарат?

И кога сме тука, кој е за кладба? има некој за кладба ама ригорозна?

(ништо против, само реален сум дека Шпанија ќе не скичми)
Јас ќе се кладам, ајде кажи ја ригорознава кладба?

Реално ако им ја умртвиме играта на Шпанците ќе пукнат како тиква. Играат брза кошарка, а ние спротивно од нив. Така да кога ќе видат еден флегматичен потег на Самарџиски ќе им пукне срцето :)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.961
Поени од реакции
15.195
уште од сега се тресам... имам некое чуство дека освојуваме :)
утре мислам дека Чекоски ке здрви по некоја тројка, а од Дамјан не очекувам многу . Владо исто мислам дека утре маестрално ке изигра.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Само реализацијата од поле и од дистанца да ни биде 45-6 % убеден сум дека ќе победиме зошто одбраната е топ една од најдобрите на Европското. Само Антич да одигра како што знае капитенски, Бо стаднард да си одигра 20 + коша, Војдан да краде топки повеќе од колку јас ваерлес што крадам од комшијата :icon_mrgr:, Илиевски да одигра како со Литванија и Хрватска. BTW што бива со Гечевски има ли шанси за настап?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не претерујте така требало да биде ако сме ги тепале Русите може ќе сме изгубиле од Србија... Тој пораз од Русија можеме комонто да кажеме дека не се ни играл... Доколу се сретнеме пак за медаља и финале и трето место кај нас па сигурен сум и кај нив жарот пак ќе биде голем како на мечот во втора фаза по групи.....

Kajgana Shop

На врв Bottom