Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Си ја утнал темата.
Многу неписмено делувам така, си ме цитирал откако сум се едитирал (тоа бес, ефтина тастатура, јеби га).

А кажи ми, како сум ја футнал темата? Дискутирате за Ниче и Шопенхауер?

И што ме најде мене бре? Што не „опомена“ некој што става само линк и слика?
Или тоа дека бев искрен дека Шпанците ќе не попарат?

И кога сме тука, кој е за кладба? има некој за кладба ама ригорозна?

(ништо против, само реален сум дека Шпанија ќе не скичми)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Море ако се дава топка на Војдан малце повеќе и те како имаме шанси.

Наместо Чековски, нека шутира тројки Војдан, сигурно подобар процент ќе извади.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Море ако се дава топка на Војдан малце повеќе и те како имаме шанси.

Наместо Чековски, нека шутира тројки Војдан, сигурно подобар процент ќе извади.
Тоа е големината што не игра Гечевски од сите тие удари на Чековски он сигурно ќе дадеше 2-3 тројки има и добар шут од дистанца.Војдан парче прави цел турнир мора да го земат во некој европски топ тим

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Многу неписмено делувам така, си ме цитирал откако сум се едитирал (тоа бес, ефтина тастатура, јеби га).

А кажи ми, како сум ја футнал темата? Дискутирате за Ниче и Шопенхауер?

И што ме најде мене бре? Што не „опомена“ некој што става само линк и слика?
Или тоа дека бев искрен дека Шпанците ќе не попарат?

И кога сме тука, кој е за кладба? има некој за кладба ама ригорозна?

(ништо против, само реален сум дека Шпанија ќе не скичми)
Абе ај... и да не победат сигурно нема да биде голема разлика и нема да не "скичмат", притискот е врз нив, ко прво бранат титула ко второ се големи фаворити. Ние веќе стигнавме до 1/2 финале, огромен успех за Македонија и секој Македонец се гордее со нив, и секоја победа плус ни доаѓа како бонус и голем мотив плус за нашите репрезентативци, што секако не значи дека треба да се откажеме и да се потценуваме.
Утре ќе видиме што ќе се деси, искрено мразам било какви прогнози предвреме. И ќе се сложам со Mac)), тоа + да играме ладно, смирено, и да имаме одлична одбрана како и досега, и да се обидеме да ги сведиме промашувањата за 2 и 3 на колку што е можно помалку. Т.е. истата тактика како и против Литванија, само што не смееме да дозволиме толку промашувања и некои мали пропусти во одбраната.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дечки дајте бе кајганџии да се собереме да одиме на плоштад да гледаме па ако тепаме и ке славиме

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Тоа е големината што не игра Гечевски од сите тие удари на Чековски он сигурно ќе дадеше 2-3 тројки има и добар шут од дистанца.Војдан парче прави цел турнир мора да го земат во некој европски топ тим
иначе не е само војдан добар во тројки и брат му дамјан е исто добар како него во тројки само некако има страв да не згреши иначе многу добар шут има исто како брат му,а и тоа што викаш за гечевски да беше он сигурно ке влезеа 2-3 баш тоа го помислив вчера и се гледа дека чековски неможе да го замени гечевски али имаме среќа самарџиски се разигра последниве 2 утакмици само нека продолжи така

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Ахх Леле како ние потребен Гечевски.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.833
Поени од реакции
21.625
Знаете што е најсмешно ... го имаме Bo McCalebb во нашиот тим , играч кој е на ниво на најдобрите NBA ѕвезди !!!

Дечкото да игра во NBA гарант партали има да прави !!!!!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.958
Поени од реакции
16.315
02 5514475, пријавете се на овој број, оставете ваше име и презиме, и број од пасош.
Пријавувањето трае до 21 часот, а во 22 часот ќе се изврши ждреб со директен пренос на МТВ, 100 најсреќни македонци ќе присуствуваат на последните два натпревари на Македонската кошаркарска репрезентација.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ах бе и зошто се вратиле толку брзо ? значи колку се неписмени овие од КФМ/владата не ми се верува, што ги кошташе ако дадат по една карта само на навивачиве.. се кладам дека доколку им дале карти дека и на клупи би спиеле навивачите само да гледаат ама КФМ :tapp:
Тоа говори дека тие 150 карти ги дале за маркетинг, јасно е дека не верувале во победа за Македонија. Стока глупа.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
А да те замолам вака отворено,доста шириш реален скичмен песимизам по тебе за натпреварот со Шпанија.
Оставине барем нас, малце да си се надеваме на победа против Шпанија!

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Како Турција успеа да ја победи Шпанија?

Kajgana Shop

На врв Bottom