- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Си ја утнал темата.Абе стручњак, одговорив на прашње. Бес непотребна демагогија и глупости. напрај разлика меѓу дискусија и одговор на прашање. Лесно е, damn it!
Си ја утнал темата.Абе стручњак, одговорив на прашње. Бес непотребна демагогија и глупости. напрај разлика меѓу дискусија и одговор на прашање. Лесно е, damn it!
Многу неписмено делувам така, си ме цитирал откако сум се едитирал (тоа бес, ефтина тастатура, јеби га).Си ја утнал темата.
Тоа е големината што не игра Гечевски од сите тие удари на Чековски он сигурно ќе дадеше 2-3 тројки има и добар шут од дистанца.Војдан парче прави цел турнир мора да го земат во некој европски топ тимМоре ако се дава топка на Војдан малце повеќе и те како имаме шанси.
Наместо Чековски, нека шутира тројки Војдан, сигурно подобар процент ќе извади.
Абе ај... и да не победат сигурно нема да биде голема разлика и нема да не "скичмат", притискот е врз нив, ко прво бранат титула ко второ се големи фаворити. Ние веќе стигнавме до 1/2 финале, огромен успех за Македонија и секој Македонец се гордее со нив, и секоја победа плус ни доаѓа како бонус и голем мотив плус за нашите репрезентативци, што секако не значи дека треба да се откажеме и да се потценуваме.Многу неписмено делувам така, си ме цитирал откако сум се едитирал (тоа бес, ефтина тастатура, јеби га).
А кажи ми, како сум ја футнал темата? Дискутирате за Ниче и Шопенхауер?
И што ме најде мене бре? Што не „опомена“ некој што става само линк и слика?
Или тоа дека бев искрен дека Шпанците ќе не попарат?
И кога сме тука, кој е за кладба? има некој за кладба ама ригорозна?
(ништо против, само реален сум дека Шпанија ќе не скичми)
иначе не е само војдан добар во тројки и брат му дамјан е исто добар како него во тројки само некако има страв да не згреши иначе многу добар шут има исто како брат му,а и тоа што викаш за гечевски да беше он сигурно ке влезеа 2-3 баш тоа го помислив вчера и се гледа дека чековски неможе да го замени гечевски али имаме среќа самарџиски се разигра последниве 2 утакмици само нека продолжи такаТоа е големината што не игра Гечевски од сите тие удари на Чековски он сигурно ќе дадеше 2-3 тројки има и добар шут од дистанца.Војдан парче прави цел турнир мора да го земат во некој европски топ тим
Тоа говори дека тие 150 карти ги дале за маркетинг, јасно е дека не верувале во победа за Македонија. Стока глупа.Ах бе и зошто се вратиле толку брзо ? значи колку се неписмени овие од КФМ/владата не ми се верува, што ги кошташе ако дадат по една карта само на навивачиве.. се кладам дека доколку им дале карти дека и на клупи би спиеле навивачите само да гледаат ама КФМ
А да те замолам вака отворено,доста шириш реален скичмен песимизам по тебе за натпреварот со Шпанија.Не...