Абе стручњак, одговорив на прашње. Бес непотребна демагогија и глупости. напрај разлика меѓу дискусија и одговор на прашање. Лесно е, damn it!
Си ја утнал темата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе стручњак, одговорив на прашње. Бес непотребна демагогија и глупости. напрај разлика меѓу дискусија и одговор на прашање. Лесно е, damn it!
Си ја утнал темата.
Море ако се дава топка на Војдан малце повеќе и те како имаме шанси.
Наместо Чековски, нека шутира тројки Војдан, сигурно подобар процент ќе извади.
Многу неписмено делувам така, си ме цитирал откако сум се едитирал (тоа бес, ефтина тастатура, јеби га).
А кажи ми, како сум ја футнал темата? Дискутирате за Ниче и Шопенхауер?
И што ме најде мене бре? Што не „опомена“ некој што става само линк и слика?
Или тоа дека бев искрен дека Шпанците ќе не попарат?
И кога сме тука, кој е за кладба? има некој за кладба ама ригорозна?
(ништо против, само реален сум дека Шпанија ќе не скичми)
иначе не е само војдан добар во тројки и брат му дамјан е исто добар како него во тројки само некако има страв да не згреши иначе многу добар шут има исто како брат му,а и тоа што викаш за гечевски да беше он сигурно ке влезеа 2-3 баш тоа го помислив вчера и се гледа дека чековски неможе да го замени гечевски али имаме среќа самарџиски се разигра последниве 2 утакмици само нека продолжи такаТоа е големината што не игра Гечевски од сите тие удари на Чековски он сигурно ќе дадеше 2-3 тројки има и добар шут од дистанца.Војдан парче прави цел турнир мора да го земат во некој европски топ тим
Ах бе и зошто се вратиле толку брзо ? значи колку се неписмени овие од КФМ/владата не ми се верува, што ги кошташе ако дадат по една карта само на навивачиве.. се кладам дека доколку им дале карти дека и на клупи би спиеле навивачите само да гледаат ама КФМ![]()
А да те замолам вака отворено,доста шириш реален скичмен песимизам по тебе за натпреварот со Шпанија.Не...