PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
каде во мкд ЌЕ можам оригиналот да го најдам од пес 2012 ???
--- надополнето: Sep 15, 2011 12:01 PM ---

треба да го стиснеш аналогот и да го движиш.

Додека излезе за РС (13ти окт) кај нас сигурно нема да ја има баш одма, недела две сигурно ќе се чека, ако не и повеќе. А од јануари Македонија ќе биде дел од ПејПал (конечно) па ќе можеш да си ја нарачаш преку нет, што мислам дека ти е најдобра и најефтина опција ;)

за нарачување од нет не е проблем и без пејпал... мислев да не излезе царини марини да плаќам заради тоа.

за нарачување од нет не е проблем и без пејпал... мислев да не излезе царини марини да плаќам заради тоа.

Јас ко што знам за цд/двд не се плаќа пошто се мали и може да се стави во писмо

Јас ко што знам за цд/двд не се плаќа пошто се мали и може да се стави во писмо
Малку сум офтопик али морав, вчера ми стигнаа патики порачени од нет, значи беа во голема кутија, па не ми побараа царина. Значи нема врска до големината. Ваљда до количината. Си стигнаа комотно во пошта, и поштарот ми ги донесе на врата. Мислам дека нема да имаш проблем со царина за една игра.

Немаш царина, плаќаш само цената + превоз (до 5 евра).

а отприлика колку ќе е цената за PES 2012 да се нарача со ПејПап, знае некој? :)

Е не можи ингејм, тоа со посебно програмче кога ќе излезе финалната верзија. И како бе даваш голови? Јас играв две утакмици Интер-Ренџерс (0-1) и Тотенхем-Баерн (0-0) на топ, упм не можам шут да направам тоа нивните како се распоредуваат како шаховски фигури нема шанси да направиш акција, ти сечат сигурно :mad:

Ептен ми сецка демото, не знам што е работа.
2011 работи без проблем, за 2012 имам исто добри побарувања, ама не се игра. Се надевам се ќе биде во ред, кога ќе излезе фул верзија.

Е не можи ингејм, тоа со посебно програмче кога ќе излезе финалната верзија. И како бе даваш голови? Јас играв две утакмици Интер-Ренџерс (0-1) и Тотенхем-Баерн (0-0) на топ, упм не можам шут да направам тоа нивните како се распоредуваат како шаховски фигури нема шанси да направиш акција, ти сечат сигурно :mad:

Не е толку тешко, мене проблем ми беше до гол да стигнам.
Јас изиграв
Интер Баерн 0-1
Тот - Ренџерс 1-1
Интер - ренџерс 3-0
Баерн - интер 0-2
ова памтам од досега изиграното на новово демо. Некако полесно е ова од певото.
Голманите се киксаат ненормално, но не во смисла да примат гол.

Јас со Баерн го совладав Интер 4-0, а после ПЕС 6 играм нивна игра, damn.. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom