A
Auditore
Гостин
Како сами?Добро шо кој кур играчите сами ја додаваат топката ?
Не би требало, кај мене тоа не се случува, провери во сетинзите нешто може си утнал.
Како сами?Добро шо кој кур играчите сами ја додаваат топката ?
Јас му подавам на мојот соиграч, тој наместо да ја смири топката, автоматски си подава на друг соиграч, а некогаш му подава и на аутот.Како сами?
Не би требало, кај мене тоа не се случува, провери во сетинзите нешто може си утнал.
Хаха, не знам не сум се нашол во таква ситуација, чекај сеа ќе пуштам да играм па ако има нешто такво ќе пишам да видиме дали е само кај тебе.Јас му подавам на мојот соиграч, тој наместо да ја смири топката, автоматски си подава на друг соиграч, а некогаш му подава и на аутот.
во персонал сетингс подеси го тоа,имаш pass suport или како и да се викаше тоа....Јас му подавам на мојот соиграч, тој наместо да ја смири топката, автоматски си подава на друг соиграч, а некогаш му подава и на аутот.
Грешка тема ебаго, наместо у темата за ФИФА овде сум пишалХаха, не знам не сум се нашол во таква ситуација, чекај сеа ќе пуштам да играм па ако има нешто такво ќе пишам да видиме дали е само кај тебе.
мора со десниот аналог(барем кај мене е така наместено),еве едно туторијалче:Може да ми кажете као да го праам тоа off ball control? Се движам не на аналозите, на другите.
Ти сам ги местеше или кога го симна демото така си беше?мора со десниот аналог(барем кај мене е така наместено),еве едно туторијалче:
дефаулт контролите беа така кај мене,значи кога е слободен,корнер или гол аут само го мрдаш десниот аналог(било каде) и се уклучува off the ball control-отТи сам ги местеше или кога го симна демото така си беше?
Утре планирам да го симнам второво демо, до утре ќе го играм првото демо
Па на ДИГИТАЛ ти е стаено, треба да го смениш на АНАЛОГ, ваљда има копче на самиот гејмпадЈас кога ќе го мрднам десниот аналог било каде ми шутира/подавата не се уклучува друг играч
Zaboravi da kazes deka MASTERITE IGRAAT PES!!!go simnav 2 demo.. sve e popraveno ..golmanite podobro reagirat, dvizenjeto i balansot na pasovite, i sutot e sreden... cista 10 ka
треба да го стиснеш аналогот и да го движиш.Јас кога ќе го мрднам десниот аналог било каде ми шутира/подавата не се уклучува друг играч