Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Kakvi paceri pobedili litvance, neverovatno! Litvanci imali los dan a ovi srecu do neba plus sudije
http://www.b92.rs/sport/litvanija2011/komentari.php?nav_id=542073

Deckovo koj znae sto ima gledano?! ili na nekoi drogi e...
Не замерувај има многу пореметени,исто така има пореметени и меѓу нашите..со коментарите од типот ја сакаме Србија,сакаме да победи Србија...како бе да сакам некој кој не ми признава минато,црква,јазик???Страшноо...

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Кој што сака нека збори, тоа само исфрустрирани говеда можат да го кажат. (мислам на идиотските коментари по форумите)
Нашите лавови го оставија срцето на теренот, сите до еден..и Бо, човекот покажа дека е голем македонец. Направија да плачеме од радост, да се гордееме што сме македонци и што имаме ваква екипа, сплотена како едно, еден за сите и само небото е граница.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Kakvi paceri pobedili litvance, neverovatno! Litvanci imali los dan a ovi srecu do neba plus sudije
http://www.b92.rs/sport/litvanija2011/komentari.php?nav_id=542073

Deckovo koj znae sto ima gledano?! ili na nekoi drogi e...
Искрено незнам што се замарате со Србите воопшто увек такви биле а ние ги викаме браќа патетично,ако на некому треба да се дае таа ‘‘титула‘‘ тоа треба да се Хрватите освестесе малу 21 век уште црквата не ни ја признале и брат ќе го викам пффф...

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Macedonia is a landlocked country north of Greece and south of Serbia, slightly larger than Vermont, with just over 2 million people. It became independent from Yugoslavia 20 years ago.
In basketball terms, it never achieved any success, although it made the second round at the Europeans two years ago.
Now it is one of the top teams on the continent.
:cool:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522

Ова видео покажува колку македонија знае да има спортски дух.
Ова видео покажува колкава подршка имаат кошаркарите на Македонија.
Ова видео покажува
ШТО ЗНАЧИ ДА СИ МАКЕДОНЕЦ!

браво за кошаркарите браво за нивниот тренер браво за македонскиот народ
БРАВО ЗА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА !!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
"Ние дванаесетмина сме буквално како браќа. Сите дишеме како еден и во тоа лежи нашиот успех. Растеретени сме од меч во меч, не не оптоваруваат признанијата, наградите, премиите. Играме за нашиот народ чие срце е полно, како и нашето, после секоја победа. Правиме се од срце, со големо задоволство", изјави Предраг Самарџиски.

Денеска 7 поени и 10 скока... а моиве аватари се ко тимовите на Мурињо, најдобри во втората сезона (утакмица). Очекувајте тројки од него против Шпанија... :ROFLMAO:

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.376
Поени од реакции
325
А за кој ѓавол ти од 1289874234897 позитивни коментари на интернетов се фаќаш за некој трол таму?
Pa ne kazav jas nisto protiv Srbite,niti protiv Hrvatite nego protiv bilo koj,samo nego go izdvoio,poradi ona "pomoc od sudije"..Pa dobro ,na Al Djezaira" da ne gledal deckovo,tamu odnopaku gi pisuvaat selekciite,pa mislel deka Makedonija vo zeleni dresovi igra!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Pa ne kazav jas nisto protiv Srbite,niti protiv Hrvatite nego protiv bilo koj,samo nego go izdvoio,poradi ona "pomoc od sudije"..Pa dobro ,na Al Djezaira" da ne gledal deckovo,tamu odnopaku gi pisuvaat selekciite,pa mislel deka Makedonija vo zeleni dresovi igra!
Добро ама зошто го издвојуваш? Зошто не издвоиш некој убав коментар, ги има илјадници? Ме сваќаш?
Think positive! :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Искрено незнам што се замарате со Србите воопшто увек такви биле а ние ги викаме браќа патетично,ако на некому треба да се дае таа ‘‘титула‘‘ тоа треба да се Хрватите освестесе малу 21 век уште црквата не ни ја признале и брат ќе го викам пффф...
не мешајте став на држава и став на народот...

Најголемиот дел од коментарите (бар вечерва) од српските, хрватските, црногорските портали се „позитивни“. Сите се изненадени од нас и се воодушевуваат. Сеа сигурно дека има и националистички коментари ама такви има секаде...

Мене повеќе ме нервираа некои од нивните „стручњаци“, но и тие се затнаа сеа...

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
А бе од цела врејча дунди, ти за к*р се фајчаш ебаго мајката :)

А бе од толку читање заборајв да честитам :)

ДО ЗЕМЈА ЦАРЕВИ!!!!! АЛАЛ ДА ВИ Е!!!!

Прилеп беше ЛУДНИЦА!!! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom