Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Глеам мноогу ве има на темава, па ако снимал, сликал некој на плоштад несакајќи накај Даме како урлаат 2-3ца на споменик нека постира, може и ќе се пронајдам :) Барам на Сител не имало на вести, али уште не постнале. Фала
ЕДНО ИМЕ ИМАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАКЕДОНИЈААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не дека е битно, испаднаа уште во 1/4 финале ако не се лажам од Србија, во финале играа Турција и Америка, за трето Литванија, да да, Литванија и Србија, победи Литванија.

Фактички, ја победивме третата репрезентација во Свет на нивни терен пред 14 999 луѓе и едно кељаво животно со брада ... се му еам.
А Ламоника и компанија ги заборави а?

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.456
Поени од реакции
2.010
МАКЕДОНИЈА се смее, МАКЕДОНИЈА се радува, МАКЕДОНИЈА слави. Браво Македонци!
Горд сум што сум Македонец!

В

Вори

Гостин
Уште ми зуи во главата ''Едно име имаме'' и ''Излези момче''.Уште ми зуи во главата фамозното ''Леле леле што направиме''од Владо Илиевски.Уште ми зуи викањето на Игорче кога Владо ја победи тројката и кога победивме.
Најверојатно овие работи ќе ми зујат цел живот во глава.Секој ден ќе ги слушам макар по еднаш.

Ауу колку е убаво вака кога сите се сплотени еј.Колку е добро чувството кога ќе видиш дека луѓе кои се од различни партии,денеска заедно слават и извикуваат Македонија.
Колку е убаво кога цел плоштад и цела Македонија плаче од радост.
За ова вреди да се живее.

Септември месец,2011 година.Месец кога Македонскиот народ беше едно,момент кога беа заборавени сите проблеми и несогласувања.Момент кога срцето на сите биеше како едно.
Ќе си пукнам од радост,не можам да спијам...

В

Вори

Гостин
Да му се мочам на дечкото во уста.И на сите кои ни го оспоруваат овој успех.Мамето нивно националистичко.Гнаси грди.
Се извинувам на ваквиот речник но преку глава ми се.

И ве молам,повеќе да не ставате вакви грди коментари од некои кретени кои не нарекуваат браќа.Ве молам.Да останеме радосни и позитивни и да не се замараме со другите.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753
Радосен сум што живеам во овој период кога се испишува историја, кога нашите херои во Литванија го оставаат срцето против било која екипа без разлика на големината на таа екипа, кога ги ПОНИЖУВАМЕ грците, кога го гледам цел град заедно на едно место како се радува... И нормално кога го слушам маестро Игорче со неговите ЕДИНСТВЕНИ коментари.
Горд сум што сум МАКЕДОНЕЦ!

ЛЕЛЕ ШТО НАПРАВИВМЕ?! :vozbud:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432

moof KOOZ tee

Mystis
Член од
26 ноември 2008
Мислења
361
Поени од реакции
63
Честитки до нашите репрезентативци за победата. Дечки го постигнавте невозможното!.
Сакам само да издвојам едно име, МАРИН ДОКУЗОВСКИ. Имав доверба во него уште кога застана на чело на репрезентацијата.Не само што по негова заслуга играме одлична стратегиија против сите противници туку и на ментален план селекцијата никогаш не била посилна.

Мило ми е и за Врбица кој уште како играч заслужи да се радува на успех на нашата репрезентација па макар и како директор.

Kajgana Shop

На врв Bottom