Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Глеам мноогу ве има на темава, па ако снимал, сликал некој на плоштад несакајќи накај Даме како урлаат 2-3ца на споменик нека постира, може и ќе се пронајдам :) Барам на Сител не имало на вести, али уште не постнале. Фала
ЕДНО ИМЕ ИМАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАКЕДОНИЈААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За Олимпијада треба уште една победа! На европско 2013 сме веќе дирекно пласирани (први 5) што значи идна година не играме квалификации!!

I toa najmalce od 2 sesir,sto e golem useph,ke izbegneme selekcii vo prvata faza kako Grcija,Srbija,Litvanija, a sto se odnesuva do OI mozno e i tamu da odat prvite 3,posto Spanija neli kako Svedski sampion e vejke plasirana na OI i se otvara uste edno mesto plus!Usput da prasam koj beshe Olimpiski prvak na minatata olimpijada ne mozam da se setam!?

edit:Najdov deka toa bila USA,vo finaleto Spanija ja pobedile!

Шпанија не е светски шампион.

Луѓеееееееееее!!!! Спие некој или тешко таква работа ноќеска?:vozbud:Јас се прибрав ама место не ме држи а не ми иде некако да викам низ дома сега и да трчам по соби. Ми преостанува пак да се исплачам од радост:)

Не останаа веќе ни добри песимисти да кажат како и зошто ќе изгубиме од Шпанија.
Некој нека го разбуди Вајсмилер :)

Глеам мноогу ве има на темава, па ако снимал, сликал некој на плоштад несакајќи накај Даме како урлаат 2-3ца на споменик нека постира, може и ќе се пронајдам :) Барам на Сител не имало на вести, али уште не постнале. Фала
ЕДНО ИМЕ ИМАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАКЕДОНИЈААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОВА СЕ ГЛЕДА САМО ЕДНАШ !!!!

ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ ВО ДУШАТА ГО НОСИМЕ !!!!! МАКЕДОНИЈААААААААААААААААА!

Признавам пред Олга и пред себе дека не очекував победа, но дечките и те како знаат да изненадат, секоја чест за нив, цела Македонија ја кренаа на нозе. Браво! :D

Од наредната година во школите низ Македонија да се воведе задолжителен предмет Историја во 1во одделение и цела година да се учи за Македонската репрезентација на Европското Првенство 2011 година, затоа што ова е ИСТОРИЈА

edit:Najdov deka toa bila USA,vo finaleto Spanija ja pobedile!
Не дека е битно, испаднаа уште во 1/4 финале ако не се лажам од Србија, во финале играа Турција и Америка, за трето Литванија, да да, Литванија и Србија, победи Литванија.

Фактички, ја победивме третата репрезентација во Свет на нивни терен пред 14 999 луѓе и едно кељаво животно со брада ... се му еам.

Шпанија не е светски шампион.
Moja greska,od premnogu vozbuda izgleda...Se preracunav,pokraj USA koj drug moze da bide svedski sampion..Znaci nisto od direkten plasman na OI so polufinale!!Ali i ova useh,direkten plasman na EP,pa uste od sega moze da pocneme da se spremame za vo Slovenija!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom