Фан Клуб: Интер

Како се прај бе вечерва да не ми стасува известувања од темава???
Да му се плукнам во тимо да му се поплукам!!!!

игравме со факинг Трабзонспор...
Да, и требаше да биде факинг 5-0 на полувреме, тренинг утакмица, овие ја ги сметам за боси екипи, како плзен....

Али како што кажа Син, не чувствувам разочарување поради тоа што го направија кошаркарите, и не обрнувам моментално внимание на Интер. Утре ќе им дадам се по капата и на форум и на фејс :D

Како се прај бе вечерва да не ми стасува известувања од темава???
Да му се плукнам во тимо да му се поплукам!!!!
Не ја надгледувај темата
Кликни на тоа, и нема да ја надгледуваш, ама ќе те цитираме и ќе ти стига известување.
Онака од ќеф. :D

Нејќу да знам ништо, сакам утре да летаат глави, а не како со Рафа, тест периоди од 5 утакмици, во кои ќе ја добие петтата и ќе нов тест од три...

Нејќу да знам ништо, сакам утре да летаат глави, а не како со Рафа, тест периоди од 5 утакмици, во кои ќе ја добие петтата и ќе нов тест од три...
Нема шанса сега да летаат глави, само ќе му се стави на тренеров на дознаење дека секој ебан џокер си го искористи, пораз од Милан во Супер Куп, пораз со катастрофална игра во одбраната на отварањето во Серија А, пораз на отварањето во ЛШ ...

Било каков кикс до крајов на месецов и мечот со Наполи, Гасперини ќе летне.

Делио Роси уште е слободен и чека пешки да тргне за Милано?
Или си најде клуб...

Нема шанса сега да летаат глави, само ќе му се стави на тренеров на дознаење дека секој ебан џокер си го искористи, пораз од Милан во Супер Куп, пораз со катастрофална игра во одбраната на отварањето во Серија А, пораз на отварањето во ЛШ ...

Било каков кикс до крајов на месецов и мечот со Наполи, Гасперини ќе летне.
Веруј Syn, дека ако заебе работа со Рома, а заебување работа е и нерешен резултат во овој случај, Гасперини ќе лета, а и исправно би било така.
Не да чекаме полу сезона и да прајме измени, кога се ќе отиде по ѓаволите.

Зашто по ѓаволите го земавме Гасперини?

Зашто по ѓаволите земавме играч што не е подготвен 100% а истовремено дадовме друг играч?

МАКЕДОНИЈА !!!!!!!!!!!!!1

Веруј Syn, дека ако заебе работа со Рома, а заебување работа е и нерешен резултат во овој случај, Гасперини ќе лета, а и исправно би било така.
Не да чекаме полу сезона и да прајме измени, кога се ќе отиде по ѓаволите.
Да де, затоа реков, било каков кикс до крај на месец, и да ја тепа Рома, Новара, пак, ако падне од ЦСКА фајронт, ако ги тепа нив, тука се и Болоња и Наполи.

Али ја и вчера мислам, реков дека условот се победи во сите наредни мечеви, они во првиот загубија и тоа од село без кучиња, дадоа гол по втор шут директен у гол, шут кој дојде по првиот нивен директен у гол, кога погодија пречка од офсајд ситуација.

Не ја надгледувај темата
Кликни на тоа, и нема да ја надгледуваш, ама ќе те цитираме и ќе ти стига известување.
Онака од ќеф. :D
Ај ај, ти не туку јади трици, отворај тема за полуфинале :P :D

Ми ја расипаа вечерта се да му е*ам.....отидов до плоштад во Битола и се славеше и навиваше на мртво..величенствена атмосфера каде сите си ги искинавме своите грла за да ја прославиме победата и цел град беше во делириум..и одеднаш на големиот видео бим поставен кај плоштадот гледам на Џузепе Меаца се радваат играчи со бели дресови и тогаш веќе ми го расипаа расположението за момент..но добро е што ги имаме овие златни кошаркари што ги бранат боите на Македонија .....!..за Гасперини и компанија од утре ќе се анализира..сега засега МАКЕДОНИЈА!

После денешниот натпревар заклуцив дека во Интер не е проблемот треберот туку играчите кои играт без мотивација и многу многу не се замараа.Така да престанете да плуката по Гасперини.Човекот се прави али кога никој не го тури на "акл" јбг то је то:tapp:

Можда звучи сурово и несолидарно... ама се повеќе ми е мило што погодив дека Гасперини е ќутук!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom