Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Игорче нема шанси да коментира на следната утакмица :pos:...Немам зборови незнам што да напишам едноставно сум возбуден :vozbud: Поздрав литванци од Струмица! :icon_lol:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Сакам да ви прашувам дали со полуфиналот се пласирахте за светско првенство и какво треба да се пласирате на олимписки игри ?

A

Auditore

Гостин
Плачев како мало дете, за вакви моменти вреди да се живее, во вакви моменти највеќе доаѓа до израз убавината на животот !!!!
До последната секунда верував во победа, и пред наптреварот исто, бев меѓу ретките кои велеа дека ќе тепаме, пресреќен сум, горд сум што сум Македонец, што живеам во ова време на вакви историски успеси..ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА !

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ве молам луѓе, најдете го Литванецот што постираше на ФБ како ќе не смачкале со +20 разлика, како Русите ќе не сјебеле +20 разлика и како тој Србинот јадеше говна дека нас не посакувале оти сигурно ќе не тепале.

Најдете ги гомнарите и качете им се на глава!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Сакам да ви прашувам дали со полуфиналот се пласирахте за светско првенство и какво треба да се пласирате на олимписки игри ?
Не се пласираме на СП, бидејќи во 2013 ќе се игра уште едно ЕП во Словенија и тоа ќе биди одлучувачко кои земји ќе се пласираат на СП.
А на Олимпијада ќе се пласираме ако влезиме во финале, а ако не влезиме во финале ќе играме на квалификациски турнир за влез.

Kajgana Shop

На врв Bottom