Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Самарџиски нека ни иде у Вилнус да игра сеа, ако се грижи за него и семејството.

Ај ти ме научи ти живиш у Београду 20 година..

Не обраќај внимание на националисти и навијачки деца....тоа го секаде има...
Дојди и види сам...

Не си ме сфатил, нема врска. Истото сакав да го кажам, сум бил во Београд и сум се уверил. Ироничен бев.

263465_700b.jpg

за 3 не требало полно али ај... :pos:

Од кај ја направи ( ископа ) сликава жити се ЗАКОН!!!(y):ROFLMAO:

Самарџиски нека ни иде у Вилнус да игра сеа, ако се грижи за него и семејството.
Нема везе, фин народ ова литванциве, мењале маички и шалови надвор и честитале... ние да имаме сала од 15 000 и 150 копуци да ни мрчат, и тоа во долниот дел од салата, ќе ги утепаме :pos:

Е ако сакаме да победиме против Шпанците ќе мора да си ја подобриме играта во делот со шутевите од три!!Тука сме очајни, да бидеме реални......Друго, денеска одбраната не функционираше онака како што функционираше пред неколку мечови, не беше лошо, супер беше ама можеме и подобро.Не смееме да дозволиме на Шпанците да ни се уфрлаат под кош.....

ЗДРАВО МАКЕДОНИЈООООООООООООООООООООО!!!
ЧЕСТИТО ПОБЕДА МАКЕДОНЦИ,КАДЕ И ДА СТЕ !!!!!!
:vozbud:

ИДЕМЕ НА ЗЛАТЕН МЕДАЛ:vozbud:

Ние идеме на злато ти идеш у фоната, само да дојде Леандра. :pos:

Е ако сакаме да победиме против Шпанците ќе мора да си ја подобриме играта во делот со шутевите од три!!Тука сме очајни, да бидеме реални......Друго, денеска одбраната не функционираше онака како што функционираше пред неколку мечови, не беше лошо, супер беше ама можеме и подобро.Не смееме да дозволиме на Шпанците да ни се уфрлаат под кош.....
А бе ајде опушти се, кого го боли Таско за тоа сега... утре ќе анализираш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom