- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.910
- Поени од реакции
- 16.173
Oвој играл за Трабзон, м ?
А глеам и Алтинтоп
Na mestoto na Nagatomo - Zanetti, a na mestoto na Zanetti - Alvares...i tolku
Многу сакаш сега и ти. Кај ја промени формацијта, сега сакаш и играчите.Na mestoto na Nagatomo - Zanetti, a na mestoto na Zanetti - Alvares...i tolku
Mnogu ce mu dojdi, a?Многу сакаш сега и ти. Кај ја промени формацијта, сега сакаш и играчите.
Е ова личи на нешто.
Абе, јас ја знам таа формација, јас зборев со она што мислат другите, односно дека Зарате не е класичен шпиц, на формацијата е ставен како таков, и јас знам да наместам 4-3-1-2 и да го вметнеш Снајдер централно, ебаве тоаНе бамбури многу. Еве:
Тек тогаш ќе се утепаме од пцуење по тренеротЕј давајте вечер добар стрим за натпреварот,пошто ќе гледам на Сител Македонија-Литванија,а на компјутер ИНТЕР!
Да не ја викам таа од волкот рекламата,да биде тренер на Интер?
Тогаш ќе пцуеме до бескрај!Абе, јас ја знам таа формација, јас зборев со она што мислат другите, односно дека Зарате не е класичен шпиц, на формацијата е ставен како таков, и јас знам да наместам 4-3-1-2 и да го вметнеш Снајдер централно, ебаве тоа
--- надополнето: Sep 14, 2011 4:00 PM ---
Тек тогаш ќе се утепаме од пцуење по тренерот
А да го прашаме волкот дали ќе се согласи за оваа замена?Na mestoto na Nagatomo - Zanetti, a na mestoto na Zanetti - Alvares...i tolku
Нема врска со Интер ама ти касниш многуhttp://kurir.mk/sport/kosarka/42187-Video-od-koe-na-sekoj-Makedonec-ke-mu-zatreperi-srceto mora da poglednate nema vrska so inter ama poglednete samo <3