PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Би требало да се најде по торент страниве штом излезе во Америка.
Ќе се најде некој хуман и ќе ја сподели играта.:)
Да но на 27ми Октомври ПЕС излага во Америка но само за конзоли (значи xbox 360 & PS3 во NTSC) Тоа значи дека сигурно на тој датум (веројатно и порано) ќе ја има по торенти. Додека PAL (Европа) излага на 14ти октомври (значи за европските конзоли). А играта за РС излага на 13ти октомври т.е. еден ден пред верзијата за октомври.

Јас вака разбрав и мислам дека е вака најлогично :) Ако не сум во право поправете ме. Иначе јас лично пошто имам амерички xbox 360 ја чекам верзијата од 27ми...

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
The following teams will be available to play:
Tottenham Hotspur, Bayern Munich, Inter Milan, Club America, Internacional
Please experiment with Pass Support and other settings in Personal Data to tailor the game to your style of play. Also, please note that you will be able to skip the Demo Intro after it has been played once. Furthermore, we also have improvement elements on the gameplay. According to your feedback on the first demo, we have worked on the following:
Improved Goal Keepers
According to your feedback on the first Demo, we improved the Goal Keepers
Improved Defensive AI
Defensive AI has been tweaked to work more efficiently on the field
Improved difficulty to score a goal
You definitely have to build up, plan and organize your attack well in order to score in this demo
For all of you who can’t wait, don’t forget that the 1st Demo is already out on PSN and PC in Europe, so get your hands on this first to give it a try!
The 2nd Demo is coming to PSN and Xbox Live in Europe on Sept 14th! Stay tuned!

Значи на 14 септември излегува второто демо за конзоли и за компјутер, пишува горе што е подобрено.

A

Auditore

Гостин
Дечки излезе ли демото за ПЕС 12, да ја пробам и неа, па да правам споредби откако од ФИФА 12 се разочарав..

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
The second demo will be based on the finished game and will be released on 13-14 September.

Aко го има некој најдено, нека кажи.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Демото излезе за Xbox 360!

Го има во game marketplace (за gold members). Ваљда утре за сите..?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Секогаш се погодува пред искачање да излезат демоава...

И вчера тоа за фифа, па и денес за ПЕС. Ајт, кога ќе се вратам да видиме што направиле Конами, зашто ФИФА веќе ми скурчи. :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Значи не можам да ги сфатам конами, добиваат server overload и не можеш да го земеш демото уште кога ќе искочи.

Нека се договорат со сите големи гејмерски сајтови, бап на нив и чиста работа. :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909

Kajgana Shop

На врв Bottom