PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување
H

-HRO

Гостин
За типот од видеото погоре можам да кажам дека е катастрофален нуб во ПЕС.
Би рекол дури и дека ја нема основата од ПЕС.
Ама стварно, до волку да си камен како типов и се можно да ти влезе во гол е стварно нон сенс.
Незнае ни да се брани, незнае ни да се постави, незнае ни да контролира и распоредува играчи-со еден збор појма си нема.
Пуштете на 7:42мин. на видеото и видете како намерно го вади тој глупав шут со Ибрахимовиќ со цел да се покаже интересен и да добие аплауз од ФИФА фанс.
Секако, неговиот циничен насмев алудира на тоа дека е ПЕС 12 срање.
Победно и по-хејтерски ориентирано видео не сум гледал до сега.
Што ја игра ПЕС кога не ја сака?! Нека ја батали и нека не кења без потреба.
Ги жалам мегабајтите што ги потрошив за да го погледнам ова пре-бедно видео.

Можеби има некои работи што треба да се средат...како некои нереални потези на АИ-то, али ипак...демо е ова...почекајте ја конечната верзија па ќе праиме муабет.
Како што кажа погоре PsyAlex, демо е ова од 1.30гб, се компресираат многу работи, и нормално е да има багови и нелогични појави.
Во финалната верзија сите тие работи ќе бидат средени.
Играта не е крива, ако некој незнае да ја игра.

И мислам дека е крајно време да се исфрлат сите постови каде што се зборува за ФИФА и каде што се укажува дека е бољи од ПЕС.
Ова е тема за ПЕС 12 а не за ФИФА!!!

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Кога излегува второт демо,иначе играта излегува на 28/10 поместена е датата :(

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Хммм.. Очигледно не си ме сфатил што сакав да кажам.
Ај уште еднаш прочитај го постот што го цитирам, и иди на линков: http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Pro_Evolution_Soccer_2012&oldid=448035813
Wikipedia LOL:P

Извини ако сум те разбрал грешка но скоро во секој пост имаш само критики за ПЕС и пофалби за ФИФА ако не ти чини ПЕС едноставно играј си ФИФА и не се замарај со оваа катастрофална игра тоа беше тоа што сакав да ти кажам. Имаш кажано дека не ти се допаѓа и тоа е доволно не мора во секој пост тоа да го кажуваш .... и плус сеуште е DEMO

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Кога излегува второт демо,иначе играта излегува на 28/10 поместена е датата :(
Од каде ова?
Претходно беше 27.09(NA) и 14.10(EU)
А сега на Wiki е сменета датата и е:
Release date(s)
  • NA September 29, 2011
  • EU September 29, 2011
На Wiki има секакви глупости, но кога се работи за Release Date на некоја игра, информацијата е секогаш 99% точна.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Од каде ова?
Претходно беше 27.09(NA) и 14.10(EU)
А сега на Wiki е сменета датата и е:
Release date(s)
  • NA September 29, 2011
  • EU September 29, 2011
На Wiki има секакви глупости, но кога се работи за Release Date на некоја игра, информацијата е секогаш 99% точна.
http://www.dvd.co.uk/buy/catzzz07416/pro-evolution-soccer-2012-pc.htm

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Wikipedia LOL:P

Извини ако сум те разбрал грешка но скоро во секој пост имаш само критики за ПЕС и пофалби за ФИФА ако не ти чини ПЕС едноставно играј си ФИФА и не се замарај со оваа катастрофална игра тоа беше тоа што сакав да ти кажам. Имаш кажано дека не ти се допаѓа и тоа е доволно не мора во секој пост тоа да го кажуваш .... и плус сеуште е DEMO
Да беше добра играта ќе и' давав пофалби. Ко на PES 6 на пример.
Ама пошто не е - нормално дека ќе ја критикувам.
Пред FIFA 11 редовно си ја критикував и фифата, али со 11ка и сеа со 12ка - ги фалам. Затоа што се добри.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Да беше добра играта ќе и' давав пофалби. Ко на PES 6 на пример.
Ама пошто не е - нормално дека ќе ја критикувам.
Пред FIFA 11 редовно си ја критикував и фифата, али со 11ка и сеа со 12ка - ги фалам. Затоа што се добри.

ОК ова води само надвор од тема ако не ти се бендисува си го кажа тоа повеќе отколку што треба, ако некаде делат награди за тоа која е подобра тоа сигурно не е овде ;)

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
old_School_mk izgubise od temava IVAN ZAMORANO.. odi igtraj si debilna igra kako Fifa i ne zamaraj !!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Секој си има право на мислење, а не може да се дискутира за ПЕС без било каква споредба со ФИФА. Ама сепак, ПЕС е главна тема на муабет овде. :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
добро бе луѓе што се замарате толку кога и двете игри се топ,а кој што сака тоа нека си игра или земете ножеви,да се договориме каде и да се испотепаме негде за тоа дали пес е подобра од фифа или обратно:rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom