Дозволува стручен труд, минатата година не презентиравме бидејќи немаше време, а за присуство не дава поени.Колеги дали Аграрна политика дава плус поени од присуство и дали дозволува стручен труд без презентација? Ви благодарам
За давање секако ќе ти дадат, нема да те остават незапишана Би требало да е 500че.Колеги дали ке ми дозволат да запишам год. и надвор од предвидениот рок, значи после 16ти(завршно со уписот на тие од 4та год) и ако да, колку казна се плака???
Зимските семестри одат заедно, а летните се друга комбинација. Не можеш сеа да запишуваш од 2ор.Дечки да ве прашам ...како можам да го сменам изборниот од 1рв семестар сеа ко ќе запишувам трет семестар ?
Исто и да ве прашам дали можам да запишам предмети што не сум ги положил од 2р семестар во 3ет ... или само ги запишувам тие од 1рв па продолжувам со задолжителните од 3ет ?
Финансиски менаџмент е спој од управувачко сметководство,статистика,финансиски пазари,економска математика...на заокружување е...има задачи...нема прашања со поделби...треба да учиш со разбирање за да ги одговориш прашањата...полесно е на испит него на колоквиум...Колеги ке може ли да ми каже некој нешто повеке за финансиски менаџмент??? Каков предмет е-лесен, тежок? дали има задачи, каков му е принципот на полагање?? Задолжителни ли се предавањата и дали има вежби? Па што знаете тоа напишете.
Види убаво да не е ставен во изборни...Ако го нема и таму види дали е во летен.Ако е во летен не можеш сега туку во 8-ми семестар ке го запишешАко некој ме сфати алал нека му е, еве ми ја маката:
запишувам 7 семестар (по стара програма сум).
Во старата програма предметот "Користење апликации преку интернет" е во 7ми,
а во новата програма во 8ми семестар.
Според распоредот на часови за 7ми семестар е-биз, овој предмет го нема никаде.
Што значи ова сега, дека иако сум по стара програма, морам да го запишам овој предмет како што ми налага новата? I'm conmused со ова уписиве мајката, џабе искуството..
Да, секоја година.Дали тие што се вонредни треба и оваа година повторно да донесат лекарско при упис?