Економски факултет (reloaded)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Е момци да ве прашам многу ми е битно до кога е запишување во 2ра година за е-бизнис и што документи треба да имам?....Фала однапред

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Јас па да ве опитам, колку таксени марки треба да уплатиме? Лани си купувавме 2 за тоа пријавите, сега гледам има една уплатница за таксени. А проблем правеа на студентски кога некои даваа една уплатница за 4-5 таксени марки.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Јас па да ве опитам, колку таксени марки треба да уплатиме? Лани си купувавме 2 за тоа пријавите, сега гледам има една уплатница за таксени. А проблем правеа на студентски кога некои даваа една уплатница за 4-5 таксени марки.
Нојси да не смеша кога заверувавме зимски и запишувавме летен семестар, па двечки ни бараа. :)
Сега имаме само еден образец, па ваљда и една таксена марка.

Член од
3 март 2009
Мислења
288
Поени од реакции
31
Ако некој ме сфати алал нека му е, еве ми ја маката:
запишувам 7 семестар (по стара програма сум).
Во старата програма предметот "Користење апликации преку интернет" е во 7ми,
а во новата програма во 8ми семестар.
Според распоредот на часови за 7ми семестар е-биз, овој предмет го нема никаде.

Што значи ова сега, дека иако сум по стара програма, морам да го запишам овој предмет како што ми налага новата? I'm conmused со ова уписиве мајката, џабе искуството..

Член од
30 ноември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
3
Знае некој каде му се наоѓа кабинетот на проф ЛЕОНИД НАКОВ???

Член од
21 јули 2011
Мислења
12
Поени од реакции
0
Имам прашање..Се запишав сега на факс..Го видов распоредот објавен на нет, ама глеам дека изборниoт предмет ми се совпаѓа со вежби? А и дали мора да се иде на трговско право ? ;)

Член од
7 ноември 2010
Мислења
123
Поени од реакции
28
Имам прашање..Се запишав сега на факс..Го видов распоредот објавен на нет, ама глеам дека изборниoт предмет ми се совпаѓа со вежби? А и дали мора да се иде на трговско право ? ;)
Види што ти е побитно дали вежби или предавања...и на трговско нема потреба да идеш,може само пред колоквиум часот што е, зашто тогаш кажуваат отприлика што ќе има на тестот.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Нојси да не смеша кога заверувавме зимски и запишувавме летен семестар, па двечки ни бараа. :)
Сега имаме само еден образец, па ваљда и една таксена марка.
2 oбразци имаме, пријава за запишување на семестар и тоа за државен завод за статистика што даваме информации на секоја нова академска учебна. Ама океј, една таксена марка е сепак :)

Член од
9 септември 2011
Мислења
17
Поени од реакции
0
sega se zapisav na ekonomski, vonredno, baram pomos pri izbor na izborni predmeti, sto bi me nasocile poveke vo smetkovodstvoto i revizija. falaaaaaaa

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Па ако си се запишал, си требало да ги наведеш изборните веќе.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Не мора да се иде на трговско. :)
sega se zapisav na ekonomski, vonredno, baram pomos pri izbor na izborni predmeti, sto bi me nasocile poveke vo smetkovodstvoto i revizija. falaaaaaaa
Ако знаеш англиски можеш тоа.
Полесни се и трговско право, аграрна политика, демографија...

едит: мислења за методи на продажба и еколошки менаџмент. Се иде на предавања, принцип на учење, на пишување се полагаат или на заокрушување... and things like that.
Фала.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Дали некој знае кога е приемно време на професор Михаил Петковски, ми треба да земам оцена?

Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Колеги, некој совет за Економија на инвестиции?! Каков е предметот?

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Не мора да се иде на трговско. :)
Ако знаеш англиски можеш тоа.
Полесни се и трговско право, аграрна политика, демографија...

едит: мислења за методи на продажба и еколошки менаџмент. Се иде на предавања, принцип на учење, на пишување се полагаат или на заокрушување... and things like that.
Фала.
Еколошки се иде на предавање, имаш оцена плус ако си редовен.

Kajgana Shop

На врв Bottom