Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
С

Спенсер

Гостин
da da gi znam tvoite fakti, makedoncite ne branat nas kako polarni mecki hahhaha i aj pokazi me nekoj fakt sega kako sto znaes, kako toj drugarot bil vo skopje vo kale, da ne si zaboravil, ma da ne bea tipovite kako tebe tuka nemase da bide interesno.
ШТО? Бетер од поларните мечки сте заштитени бе, не дроби тука коа немаш везе...
Со тоа што го имате и што го добивате тука треба да сте презадоволни. А не да се курчите кај стигнете/

п.с. Не ве бранат Македонците,туку Американците. Нив нозе треба да им миете,и водата да ја пиете/

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
1 Како прво да ќе копирам, како што вие поставувате еден клип 20 страни наназад.
Како второ, има и теми за вас де не е се до шверцерите.
2 Како трето, барем имам грам мозок и сум едуциран барем навивачки дека идентит на навивач не се открива јавно поготово кога знам дека читаат сите почнувајќи од полиција завршувајќи до Иво Котевски и Артан груби заедно. Ете ти ја причината зашто не докажав, јас реков кој сака по пп да му докажам слободно па ќе видиме кој ќе е клоВн.
3 Како четврто, немој молим те немој жиФти бога. Вие сте затворени и плаќате? Ауу да бе пукате со пиштоли ви пишуваат фрлена петарда. Секој ден во автобуси, низ град, низ дискотеки тоа што го правите ви се опростува. Вашите пријатели т.е. пријателите на Идризи тука со питшоли дојдоа па не беа казнети. Кога се обидовте да ги нападнете Војводи после утакмицата во тетово кога имаше големи нереди искршени прозорци и слино, не добивте пријави повеќе добија Војводи кој не беа воопшто криви. 4 Така да немам намера да дискутирам со такви лажгоФци ко тебе.
пс. Нека ти е среќен празникот.
1 bold. epa togas ne mi prodavaj ajvar tuka, moderator si neli? treba da bides malku po objektiven, znaci nie ne treba da napravime, a ti mozes, ednas kaza deka ge gi brises tie videa, epa aj bujrum kazi go toa na sebe si.
2 bold. ti toa samo sto go napravi, wtf is bothering you boy? samo citaj se sebesi o_O
3. barem ne sme p**ki i da negirame deka ne pravime, kazneti i toa mnogu (nema ni da se obiduvam da te ubedam) i sme molcele, nemoj da mi kazes mene deka vie nisto ne pravite, ama razlikata e toa sto koga vas ve "kaznuvaat" direktno gragani od vtor red ste bile(hahhahhahahahahah), da se gledate ednas vo ogledalo kako sto ve gledame nie, ke pocnete da se smeete so svoite dela (kako sto se smeeme nie).
4 bold. samo sto pocnav malku poseriozno da te sfatam, si ja e*a rabotata, si se ubi sebesi, mislese na tebe?
fala za cestitkite
--- надополнето: Aug 30, 2011 12:00 AM ---
ШТО? Бетер од поларните мечки сте заштитени бе, не дроби тука коа немаш везе...
Со тоа што го имате и што го добивате тука треба да сте презадоволни. А не да се курчите кај стигнете/

п.с. Не ве бранат Македонците,туку Американците. Нив нозе треба да им миете,и водата да ја пиете/
da da eve sega idam za amerika za voda
nesto da ti donesam ?
muzicka zelba?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Јас и ти по пп ќе се разбереме некој работи не ти се јасни. Фудбалот во Македонија паузира 2 недели, па нека паузира и темава додека некој членови не научат да дискутираат.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
bas bi sakal da vidam nekoe video od vojvodite od sabotata kako navivale :icon_mrgr: i da mi kazuvaat kako pominaa nekoi nivni clenovi :D

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
bas bi sakal da vidam nekoe video od vojvodite od sabotata kako navivale :icon_mrgr: i da mi kazuvaat kako pominaa nekoi nivni clenovi :D
:pos:Ти си брука бе,сте удреле дете што нема појма кај е стадионот,а не па да ти бил член на Војводи(патем детево било у женско друштво):)
Нова песна

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
:pos:Ти си брука бе,сте удреле дете што нема појма кај е стадионот,а не па да ти бил член на Војводи(патем детево било у женско друштво):)
Нова песна
Нешто ново?
Ај сега за свекоја тепачка, пишите овде у темава. Нема врска дали е поврзано со некоја навивачка група, важно е да се напраете мангупи...нели? Кретенизам и ренесанса.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Нова песна
taka li vi kazal? :pos::pos:
a tie so salovi i megafoni sto begaa pred nego i go ostavija sto bea?
dete, ne bil vojvod? :tapp::tapp: tolku li gi znaete vasite clenovi :vozbud:
--- надополнето: Sep 12, 2011 12:19 AM ---
Нешто ново?
Ај сега за свекоја тепачка, пишите овде у темава. Нема врска дали е поврзано со некоја навивачка група, важно е да се напраете мангупи...нели? Кретенизам и ренесанса.
a se prasuvam koga li vie ke napravite edna akcija? so godini vise cekame

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom