Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Стартуваме вечерва значи.Ајде момци со среќа нека е новата сезона и да се надеваме дека нема да бидеме многу изнервирани,демотивирани и др,туку ќе гледаме убаво издание на нашиот Интер во оваа сезона.ФОРЦА ИНТЕР и топло е во Милано,пардон во Македонија!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
‎------------------Жулио Цезар---------------
---Лусио---------Самуел-------Занети---

Џонатан------Камбјасо----Нагатомо

Форлан--------Станкович----------Ѕарате

-----------------Милито--------------------

Според интервјуто на Гасперини Снајдер и Ранокиа ќе бидат на клупа.Тој

сака да ги одмори поради нивните настапи со Репрезентациите.
--- надополнето: Sep 11, 2011 1:38 AM ---
Ovaa vi lici na sostav ?
Ова на се личи само на состав не :confused:

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287

Ovaa vi lici na sostav ?
Јас вчера ова време кога ви викав дека со овој состав ке играат и кога ви пастирав визуелно како ке изледа составот.Повеќето негодувааа.
Занетти ке игра како централен одбранбен за да може овааа формација од 3-4-3 да се смени во 4-3-3.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Inter won the first Champions League indoor!

Во финалето играле против Реал Мадрид и ги смачкале на пеналчиња! :)

Пази составов за Интер:
Серџо Консисао, Георгатос, Ди Бијаџо, Марко Делвекио, Коутос, Томаси... ОМГ! :D

Како и да е...честито титула! :ROFLMAO:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.917
Формацијава многу лесно се трансформира во 4-2-3-1, и може да фигурира само како 3-3-3-1 колку да се залаже противникот али една работа е проблем у ситуацијава, доколку се трансформира во 4-2-3-1 креативност...= 0!

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ЗНачи полешинарска и позаебана екипа од Рома не посојат..не ми се верува дека се толкави дебили..со полуаматаерска екипа ќе изгубат а против Интер/Милан ќе излезат како нинџи на теренот и ќе си мислиш против Барселона настапуваш...!

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Кој црни нинџи бе :)
Како прво Тоти и Енрике се скарани меѓу себе. Скоро цел состав им е нов, никако неможат да се уиграат меѓу себе. Нижат нов пораз и имаат целосно изгубен морал посебно што ги исфрлија од уефа и ги тртеше боса екипа на нивни терен. Надополни дека фанаа црвен картон денеска со што му се комплицира работата на енрике нема кој да го игра на таа позиција. Следното коло гостуваат кај нас дома, има да ги обдуеме, нема да знаат кај да се свртат, испод 5-6 комада не си одат од меаца слушај ми го зборов!

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Кој црни нинџи бе :)
Како прво Тоти и Енрике се скарани меѓу себе. Скоро цел состав им е нов, никако неможат да се уиграат меѓу себе. Нижат нов пораз и имаат целосно изгубен морал посебно што ги исфрлија од уефа и ги тртеше боса екипа на нивни терен. Надополни дека фанаа црвен картон денеска со што му се комплицира работата на енрике нема кој да го игра на таа позиција. Следното коло гостуваат кај нас дома, има да ги обдуеме, нема да знаат кај да се свртат, испод 5-6 комада не си одат од меаца слушај ми го зборов!
Nem da se razocaras vecer i od nasive :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Не очекувам многу ни од нашите, ама се надевам дека ќе ме демантираат, и тоа многу дека ќе ме демантираат :)
ќе играме 3-4-3, истата формација која ни донесе 10 примени гола во подготовките, еден гол да ни дадат на одбиена ако треба, кога ќе се затворат назад, чак норис со зоља нема да може да влезе. Едино што ме радува и што ми носи надеж за вечер е што замперини е тежок нубец/бот/идиот што комплетно го растресе палермо и сите можни погрешни чекори ги направи летово вклучувајќи и бркање на тренерот на една недела пред стартот на серија а. Едино да ги фанеме на неподготвеност, па да им играме на нивна половина да не ги извадиме. Ќе видиме вечер :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не знам што да очекувам од вечер. Ќе мора да изгледам барем 15 минути да видам кој на каде ќе тера. Вечер играат две неподготвени екипи со нови формации, состави и тренери. Се надевам дека индивидуалниот квалитет ќе дојде до израз.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332

Ovaa vi lici na sostav ?
Бог да чува и да брани,составов вришти ! овој Гасперини јаде бубрези уште од почеток.

Kajgana Shop

На врв Bottom