Фан Клуб: Интер

Не знам што да очекувам од вечер. Ќе мора да изгледам барем 15 минути да видам кој на каде ќе тера. Вечер играат две неподготвени екипи со нови формации, состави и тренери. Се надевам дека индивидуалниот квалитет ќе дојде до израз.

Незнам зашо ама да играше Маикон ќе бев сигурен у победа .
Појма неам со кој состав ќе излезе Гас и со која формација .
Никад не сум бил несугурен со Интер како ќе изигра. Едноставно нов почеток

Чудно чуство у пичку материн...навиваш за тим цел живот, и одма уствари појма немаш за тимов. Го перцепирам сеа Интер ко АРЕА51...појма неам шо се случува :)
Е баш така ми е , алал нека ти е

Се молам на бога да го видам Снајдер во први 11. (стиска палци)

Се молам на бога да го видам Снајдер во први 11. (стиска палци)

Па сеа глеам ан Скај Спорт 24 според овие информации ни Снајдер ни Ранокија во први 11 .Не се официјални ама се релевантен извор , али ќе почекам официјално

Имам разбирање зашто и Снајди и Ранокија нема да играат, видете вчера и Барса со кој состав излегоа, ако има потреба ќе влезе Снајди во второ.

Според Sky.it Снајдер е во стартните 11.

---------------------Цезар---------------------
-------Ранокиа--Лусио---Самуел--------
Џонатан--Камби-----Снајдер--Занети
------Форлан-------Милито---Зарате

Овој дел со составиве, околу 1.30 пред утакмица најмногу го мразам...

Имам разбирање зашто и Снајди и Ранокија нема да играат, видете вчера и Барса со кој состав излегоа, ако има потреба ќе влезе Снајди во второ.

Епа не излегоа во прво коло со фулл состав и неуспеаа да ја го победат Сосиедад. Затоа нема потреба да се ризикува во прво коло, може и опција : Завршија работата во прво полувреме па после вади го Снајдер.

Ќе ми објасни некој Џонатан на кое место игра во тимот? т.е на негово место според сите планови кој требаше да игра?
:confused:
Хаос.

Прв избор би требало да бидат Маикон и Нагатомо. Повредени се и двајцата па затоа ке играат Занети и Џонатан.

Ќе ми објасни некој Џонатан на кое место игра во тимот? т.е на негово место според сите планови кој требаше да игра?
:confused:
Хаос.
Џонатан е десен бек ...
Незнам што се чудиш во врска со него, си игра на своја природна позиција, на местото на Маикон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom