Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Него што ќе кажете денес за Џонси? :icon_lol:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Одамна не сум бил вака окезен ради Манчестер. :love:
^ Шо да се кажи, кеф ми беше да го гледам Смолинг бек, ама сега ..... :P

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Него што ќе кажете денес за Џонси? :icon_lol:
Полн погодог на Ферги најталентиран играч на негова возраст во свет што игра на ти е позиции како него .
А што ќе кажете за Де Геа и за неговата одбрана и 2 чиста мрежа во 4 натпревар ?

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
незнам што стана со myp2p.eu , на него имаше линкови за се можно ама веќе нема :S
незнам што стана со myp2p.eu , на него имаше линкови за се можно ама веќе нема :S
Дечки незнам дали знаете ама myp2p сега е на оваа адреса http://myp2p.maninbo.com/livesports.php или пак само пишете www.myp2p.bz .

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Полн погодог на Ферги најталентиран играч на негова возраст во свет што игра на ти е позиции како него .
А што ќе кажете за Де Геа и за неговата одбрана и 2 чиста мрежа во 4 натпревар ?
Нема за него што да се кажува. Самиот си кажа се за него изминатата сезона за Атлетико, само работата е што сега мора да разубедува скептици и тоа скептици кои се фанови на клубот за кој игра. :)
--- надополнето: Sep 10, 2011 7:44 PM ---

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Премногу лесна победа денес...или само на мене така ми изгледаше?
Со влегувањето на Карик..некако изгуби жар играта ..изгледа оти има таква наивна фаца карик..затоа такво мислење имам..:rolleyes:
Руни ..цар ај и следно коло 3 комада пак..како игра годинава оди над 30 комада у ПЛ..
Јанг нешто тивок ми беше денес ..
Нани..добар ..добар
Али за мене играч на мечот ЏОНС..ги направи паарче...е сега понесен од играта ..ке го направеше парче и нани али..тоа е :)
Грашко..кое движење го имаше за првиот гол..:cuc:
И ..Де Геа ..."слаб е бе"... :)
Поздрав..Ѓаволи..уживајте во убавата забава шо ни ја приредува Ферги и компанија..;)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Got the scan tomorrow, thanks for the comments! so angry right now, want everyone to know I got no apology from kevin davies! season could be over and received no apology.
Tom Cleverley on his fb account..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не купува батко ти дрес од секој...а овој е идниот капитен! Феноменален е малиот.
Јак ми беше по продорот негов Руни гол кога даде, со рацете како ги викаше накај него, као поклонете се пред Бога, хаха :)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Нема за него што да се кажува. Самиот си кажа се за него изминатата сезона за Атлетико, само работата е што сега мора да разубедува скептици и тоа скептици кои се фанови на клубот за кој игра. :)
--- надополнето: Sep 10, 2011 7:44 PM ---
Dzenu :) koja bi bila najgolemata dimenzija i plus cista da e sto moze da se isprinta od grupnava slika? :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Dzenu :) koja bi bila najgolemata dimenzija i plus cista da e sto moze da se isprinta od grupnava slika? :)
Однеси ја кај професионалциве што принтаат, они ќе ти ја средат. Најдобро е секако во оригиналните димензии ама они прилагодуваат. Туку не е само димензиите, треба пред принтање во фотошоп или било што да се смени од RGB во CMYK за поубаво да искочи. :)
--- надополнето: Sep 10, 2011 8:23 PM ---
Ај некој ако може хајлајтс да стави ќе му бидам многу благодарна :)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Однеси ја кај професионалциве што принтаат, они ќе ти ја средат. Најдобро е секако во оригиналните димензии ама они прилагодуваат. Туку не е само димензиите, треба пред принтање во фотошоп или било што да се смени од RGB во CMYK за поубаво да искочи. :)
Upatime do nekoj profesionalec togas :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Керик нека се свестува, дека претерува веќе со неговата игра, или пак Флеч во први 11 со Челзи.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само Џонс против Челзи со Андерсон, сигурно се враќа Вида за на стоперските позиции. Другото стандард :) И дајте Ајлајтс :Р

Kajgana Shop

На врв Bottom