- Член од
- 5 јуни 2008
- Мислења
- 3.632
- Поени од реакции
- 5.724
Колку неблагодарно кога ќе се разбудиш после една убава вечер во реалната Македонија, онаа на поделби, вреѓања и слично. Ајде, немој да доцните многу! Надополнете и за вчера!
Туку може некој да ми ја најде песната што ја пееше вчера Каролина во воздух горе?
Ми спомнаа дека била постара,од некој си Јане Хаџабашиев(?).Ептен ми се допадна песната и изведбата на Каролина.
што не го премоташ ти филмот до 1991 - за да ти стане уште појасно?hahaah momce ...ja nemozam da svatam ............se lazete sami ili ??? koja parada koja bakraca .....smeski vo boja ...so da slavam ??? so ima 10000dusi bez rabotaa ?? i pola od tie mladi so baraat a nemozat da najdat rabota ...ebati paradata koa u moja drzava sum kao stranec koa sponski kurtoni koi ne rabotat a zimaat plata na drzaven grb ....ili so ispoubile necii tatkovci brakja i sea se amnestirani i si ladat K po doma .....ne sum ni partiski ni nikako opredelen AMA SO E KRAJ E KRAJ ..800.000.000E za spomenici ?? koja logika momce ..pa use za kriza ke zborat..hahaha kakva blamaza ..dojde kriza nema ova dojde kriza nema ona ..op ima 800 milioncinja za spomenici..... narodot gladuva dok PARTIJA CARUVA .....samo do koga
premotaj film ke ti stane se jasno .....
slusaj
Е да, во болдот се крие тајната на македонскиот неуспех во обединувањето. Пукни ти, не пукни ти.Дел од заслепените следбенции на лицето БЦ заедно со својот господар од јајцата ќе си гризнат од мака, ама ако бе пукнете
Отвори го прозорот и земи длабоко бугарски воздух, потоа затвори се во соба и прдни за да се чувствуваш како дома.
Историски говор на Никола Груевски
фала ти
ова го барам
Многу ми е жал што добив ваква реакција од тебе иако знаеш дека твоето мислење го ценам многу , а и одговорите на други теми ти се прилично добри и човек може многу да научи посебно од економската област. Искрено ме навреди со тоа што ме етикетира како пропагатор на одредена политичка партија иако најискрено не сум член на ниедна и во многу наврати ја имам критикувано оваа влада за работи за кои сум сметал дека не се во ред.Или различно читаме или имам проблем со очите но во ниту еден пост не прочитав некој да го плука денот и независноста. Абе да ве прашам ова вежбате од говорите или секој ден што го слушате па затупавувате?
И мене ми е жал што понесен од емоции постираше таков пост. Никој апсолутно никој во овие 47 страни не плука по денот на независност ниту по својата земја. Како што ти си ја сакаш земјата, исто толку ја сакам и јас и сите овде на форумов. Нема некој што повеќе ја сака, а некој помалку тоа го има само во политичките штабови за ситни души и прости мозоци.Многу ми е жал што добив ваква реакција од тебе иако знаеш дека твоето мислење го ценам многу , а и одговорите на други теми ти се прилично добри и човек може многу да научи посебно од економската област. Искрено ме навреди со тоа што ме етикетира како пропагатор на одредена политичка партија иако најискрено не сум член на ниедна и во многу наврати ја имам критикувано оваа влада за работи за кои сум сметал дека не се во ред.
Едноставно себеси се сметам за патриот и си ја сакам својата земја каква таа и да е со сите свои мани и доблести, затоа што и немам друга.И најискрено жалам што мојата реплика ја свативте на начин на која ја свативте, воопшто тоа не ми беше поентата.
За делот каде никаде не прочита дека го плукаат и вреѓаат денот на независноста воопшто не можам да се согласам, затоа што и самато плукање на прославата за истиот е плукање на самата независност , барем според мене. Мислам дека е нелогично и лицемерно да се цени независноста а да се плука прославата за истата.
Но во секој случај немам намера да се препукувам со никој барем не за ваков значаен ден од нашата историја и нашата државност и организацијата на истата без разлика кој ја организирал таа беше наменета за сите и сите треба да се гордееме на истата без разлика на партиските бои и дневнополитички настани.